Abraham en Sarah in Langendijkstraat

Een drukte van belang in De Pieter Langendijkstraat, waarbij Abraham en Sarah elkaar verdrongen en het ook voor de versierploegen dringen was geblazen. Ernst Jan Kelder zag gisteren Abraham en zijn buurvrouw, Marja van Dijk, ziet vandaag Sarah. De buurt, vrienden en sportverenigingen hebben dus een aanzienlijk gedeelte van de straat versierd. “Vergrijzing in de Pieter Langendijkstraat”; aldus de buren, die Ernst Jan en Marja ook via deze weg in het zonnetje zetten.  

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Margôt Slaghekke2 november 2013 Sarah voor Margôt Slaghekke Zondag 3 november bereikt ook Margôt Slaghekke de vijftigjarige leeftijd. De fanatieke sportster en vrijwilligster wordt vanavond al in het zonnetje gezet, samen met haar man Edwin die […]
  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]
  • Rob en Anneke samen 10022 juli 2015 Rob en Anneke samen 100 Dubbel feest voor Rob en Anneke Koebrugge. Nadat Anneke vorige week Sarah zag is het vandaag de beurt aan Rob, hij kan zich opmaken voor de confrontatie met Abraham. Beide mijlpalen worden […]
  • Circus Campo Nuovio neergestreken in Goor13 oktober 2018 Circus Campo Nuovio neergestreken in Goor Het wereldberoemde circus Campo Nuovia is neergestreken aan de Kerkstraat in Goor. De artistieke leiders, Enrico Nuovio en Leo Campo, hebben hun tent opgebouwd op het perceel naast huize […]
  • Jan Oolbekking is 50 jaar28 juni 2011 Jan Oolbekking is 50 jaar Maandag werd Jan Oolbekking 50 jaar en hij had gehoopt dat alles onder feestgedruis van Schoolfeest het niet opgemerkt zou worden. Helaas voor Jan gaat zoiets niet onopgemerkt voorbij voor […]