wimpie

Van harte gefeliciteert vanuit kirchberg je oud collega henk brinkmans

Gerelateerde berichten

  • Twenthe midweeks op bezoek in Laren4 april 2018 Twenthe midweeks op bezoek in Laren Na de klinkende 8-2 overwinning moet vv Twenthe morgenavond weer de wei in. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaat op bezoek bij Witkampers. Het inhaalduel op het veld in Laren begint […]
  • 201231 december 2011 HAPPY NEW YEAR!   De redactie van Goorsnieuws wenst u een gelukkig, nieuwswaardig en bovenal een gezond 2012 toe. 
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • ruut_jan201114 juni 2012 Actie voor muziekonderwijs Er komt komende dinsdag een actie van de Muziekschool om te protesteren tegen de aangekondigde bezuinigingen. Dat gebeurt tijdens een commissievergadering in het gemeentehuis. De actie […]
  • Zoektocht naar Isra gaat ook na 17 jaar door9 augustus 2021 Zoektocht naar Isra gaat ook na 17 jaar door Vandaag is het 17 jaar geleden dat Marisse van der Burg op brute wijze werd vermoord in een appartementencomplex aan de Goorse Markelose weg. Op diezelfde dag werd haar toen 3 jarige […]