Eric Bronsvoort 25 jaar achter het stuur

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Eric Bronsvoort is begonnen, destijds bij de OAD, als buschauffeur. Eric heeft alle verhuizingen meegemaakt en is zo van de OAD, via Conexxion en Syntus meeverhuisd naar zijn huidige werkgever Keolis. Gisteren werd Eric verrast door een afgevaardigde van Keolis met bloemen, gebak en een speldje voor zijn 25-jarige dienstverband.

Gerelateerde berichten

  • Johnny van Engelen 25 jaar in dienst21 juni 2012 Johnny van Engelen 25 jaar in dienst Het is vandaag exact 25 jaar geleden dat Johnny van Engelen in dienst is getreden als hulpmonteur bij Walhof in Goor. Ook na de overname van Walhof, in juni 1990 door De Groot […]
  • Herman en Betsie Heijmer 25 jaar samen28 juni 2018 Herman en Betsie Heijmer 25 jaar samen Het Goorse duo Herman en Betsie Heijmer zijn 25 jaar samen. Dit heugelijke feit vieren ze met een gezelschap van vakantiegangers waarmee ze momenteel een rondreis maken door Denemarken. […]
  • Pietertje 25 jaar…9 september 2011 Pietertje 25 jaar… Bjorn Overbeek viert vandaag zijn 25ste verjaardag. 'Pietertje' wordt bij deze door zijn vriendin Rebecca gefeliciteerd met deze mijlpaal en de halve Abraham. Ook namens zijn collega's van […]
  • sharon2 maart 2012 Sharon Hilverink 25 jaar Ze schreeuwt het van de toren, schreeuwt het van de daken, Sharon wil al 25 jaar met Jackie D een boswandeling maken.Combinatie van bier en wijn, met een dronken kop tegen shovels aanlopen […]
  • Botox lonkt voor jubilerende Brenda5 mei 2009 Botox lonkt voor jubilerende Brenda Brenda Kevelham heeft afgelopen weekend de leeftijd van 25 jaar bereikt. Brenda woont al haar hele leven in Goor en woont sinds een aantal jaren samen met haar vriend Mark Exterkate. Een […]