Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op


Goorse automobilisten die regelmatig de snelweg A1 benutten moeten vanaf februari rekening houden met forse vertragingen door werkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft de planning voor de verbreding van de A1 tussen Azelo en Beekbergen bekend gemaakt op hun site. Het eerste deel dat aangepakt wordt is het deel tussen Markelo en Rijssen en de rijbanen tussen Deventer-Oost en Bathmen. Begin 2020 wordt het gedeelte tussen Bathmen en Lochem en Twello en Deventer onder handen genomen. De tweede helft van 2020 is het traject tussen Lochem en Markelo aan de beurt. Gedurende de werkzaamheden zijn de rijstroken versmald en geldt er een maximumsnelheid van 90 km/u.

Gerelateerde berichten

  • Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan…11 juli 2021 Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan… In de categorie Oald Goor stuiten we in de archieven van de stichting Historisch Goor op een prent van het oude gemeentehuis, op 't Schild. Dat werd, nu vijftig jaar geleden, afgebroken […]
  • Verkeershinder door afsluiting deel A14 juni 2021 Verkeershinder door afsluiting deel A1 De snelweg A1 is vanaf vanavond afgesloten tussen het knooppunt Azelo en afrit Rijssen in de richting van Deventer/Amsterdam. Rijkswaterstraat gaat het wegdek asfalteren wat betekent dat […]
  • Beter doorrijden op de A1…24 september 2020 Beter doorrijden op de A1… Het is voor automobilisten van en naar Goor vanaf vandaag een stuk comfortabeler te worden om via de snelweg richting het westen te rijden. Vanaf vandaag is de derde rijstrook, die is […]
  • Weg richting A1 drie weken afgesloten17 oktober 2016 Weg richting A1 drie weken afgesloten Gorenaren die in de komende weken de snelweg A1 op willen moeten dat doen via de N347 (S15). Automobilisten die gewend zijn om via Markelo en de N755 richting de snelweg te gaan kunnen […]
  • Gorenaren harder op snelweg A15 februari 2016 Gorenaren harder op snelweg A1 Gorenaren die vanaf het westen weer richting 't Twentse Haagje togen, mogen ook het laatste deel tot aan Goor nu 130 km/u rijden op de A1. Vandaag is op de snelweg de maximumsnelheid […]