Hector wint van Heracles in Tukker Cup

Hector heeft het laatste groepsduel in de strijd om de Tukker Cup met 2-4 gewonnen van vijfdeklasser AVC Heracles. In de ploeg van trainer Mark Dijkstra was er een hoofdrol voor de jonge A-junior Berthil Schabbink. Hij mocht in Almelo na een uur voetbal debuteren in de hoofdmacht van de groen witten en bekroonde dat met twee treffers. Bij rust was het 0-1 door een goal van Unal Kel. Na rust scoorde Berthil Schabbink met een bekeken schot de 0-2. Na de 1-2 was hij ook in een één op één-situatie met de doelman van Hweralces trefzeker: 1-3. Kort daarna werd het 2-3. Het slotakkoord was voor Wesley Zwoferink die een hoekschop in één keer in het doel draaide. Ondanks de zege is Hector wel uitgeschakeld. De eerste twee duels gingen namelijk verloren. Twenthe is ook uitgeschakeld. Het duel in Denekamp tegen SDC ’12 werd met maar liefst 6-1 verloren. Voor Twenthe scoorde Wouter Leusink het enige doelpunt.


Gerelateerde berichten

  • Hector verliest in Tukker Cup van Losser6 november 2019 Hector verliest in Tukker Cup van Losser Hector verloor gisteravond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 1-2 van Losser. Bij rust was het nog gelijk: 1-1. Na de voorsprong voor de bezoekers op sportpark 't […]
  • Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti5 februari 2017 Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti Hector heeft de eerste competitiewedstrijd na de winterstop verloren. Op eigen veld Avanti Wilskracht met 1-4 te sterk. Een geflatteerde uitslag want zeker voor rust was de ploeg van […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Emos16 mei 2016 Twenthe speelt gelijk tegen Emos Twenthe heeft laatste wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Emos. In Enschede werd het 2-2 in een duel waarin Emos een karrenvracht aan kansen miste. Mark Nijland opende […]
  • Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum26 maart 2017 Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum Het seizoen lijkt voor sv Hector uit te gaan als de spreekwoordelijke nachtkaars. De groen witten gingen vandaag in Enschede met 1-0 onderuit bij FC Het Centrum en daarmee zijn de plekken […]