Hector wint van Heracles in Tukker Cup

Hector heeft het laatste groepsduel in de strijd om de Tukker Cup met 2-4 gewonnen van vijfdeklasser AVC Heracles. In de ploeg van trainer Mark Dijkstra was er een hoofdrol voor de jonge A-junior Berthil Schabbink. Hij mocht in Almelo na een uur voetbal debuteren in de hoofdmacht van de groen witten en bekroonde dat met twee treffers. Bij rust was het 0-1 door een goal van Unal Kel. Na rust scoorde Berthil Schabbink met een bekeken schot de 0-2. Na de 1-2 was hij ook in een één op één-situatie met de doelman van Hweralces trefzeker: 1-3. Kort daarna werd het 2-3. Het slotakkoord was voor Wesley Zwoferink die een hoekschop in één keer in het doel draaide. Ondanks de zege is Hector wel uitgeschakeld. De eerste twee duels gingen namelijk verloren. Twenthe is ook uitgeschakeld. Het duel in Denekamp tegen SDC ’12 werd met maar liefst 6-1 verloren. Voor Twenthe scoorde Wouter Leusink het enige doelpunt.