Goede generale voor atleet Norda

John Norda is sterk voor de dag gekomen bij de Halve Marathon van Zwolle. De Gorenaar liep een tijd van één uur en 29 minuten en legde daarmee een stevig fundament voor de marathon van New York, waar hij op 1 november aan zal deelnemen. Met zijn tijd in Zwolle was hij ruim sneller dan de andere Goorse deelnemers, die hij met ruim tien minuten de loef afstak. Edwin van Putten, Theo Kosters en Peter Visser eindigde kort op elkaar in de Zwolse binnenstad, waar veel toeschouwers waren afgekomen op het evenement. Nico van Putten viel geblesseerd uit. In totaal acteerden ruim 5000 atleten in de provinciehoofdstad, waar de winst op de halve marathon ging naar de Keniaan Jason Mbote.

Gerelateerde berichten

  • Automobilist ramt lantaarnpaal15 juli 2009 Automobilist ramt lantaarnpaal Een automobilist heeft gisteravond rond half elf een lantaarnpaal omver gereden in de Goorse Roerdompstraat. De man reed in zijn zwarte Peugeot 205 vol op de lichtmast die daardoor […]
  • Gehavend Olympia pakt punt bij Borne13 februari 2017 Gehavend Olympia pakt punt bij Borne Olympia heeft een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur gesleept. De ploeg moest sterspeler Johan Truschel missen en dat liet zich voelen. Uit bij Borne werd het 5-5. Donderdag is de […]
  • Waterpolotoernooi voor scholieren30 maart 2017 Waterpolotoernooi voor scholieren Zwembad De Vijfheuvels organiseert op woensdag 26 april een waterpolotoernooi voor scholieren. Zit jij in groep 5,6,7 of 8 en vind je het leuk om met je klasgenoten een keer […]
  • Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie13 juli 2016 Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie Het nieuwe milieuplein tegenover de Jumbo-supermarkt is nog maar net gereed voor gebruik en zorgt nu ook al voor de nodige discussie. De afvalcontainers zijn geplaatst nét na de bushalte […]
  • Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee15 maart 2016 Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee De Goorse bridge-duo's zijn buiten de prijzen gevallen tijdens de zestiende editie om de felbegeerde Bebseltrofee. Het evenement, dat georganiseerd wordt door Lions Club […]