Hartgerink winnaar Stertoernooi

Robert Hartgerink heeft zich gekroond tot winnaar van het jaarlijkse kersttoernooi op het biljart bij De Ster. De kersverse nieuwkomer zegevierde in de eindstrijd over Peter Bosma. Het brons was voor Willy Waanders, die in de finale om de derde plek won van Gerrit Vrijburg. Zij waren uiteindelijk het beste kwartet na twee weken biljarten bij De Ster.

Vlnr: Gerrit Vrijburg (4e), Peter Bosma (2e), Robert Hartgerink (1e) en Willy Waanders (3e)

Gerelateerde berichten

  • Biljarteam Ster trapt goed af9 januari 2019 Biljarteam Ster trapt goed af Vol trots laat hij de redactie van Goorsnieuws.nl weten dat ze ook het jaar 2019 goed zijn begonnen. Ismail Gögen wil zijn teammakkers van het groene laken Jan Roelofsen en Jan Overbeek […]
  • Goorsche jongens voor Serious Request…21 december 2016 Goorsche jongens voor Serious Request… Het grootste gedeelte van de vrije tijd die een achttal jonge Gorenaren op dit moment hebben gaat in de verkoop van lootjes om geld bijeen te brengen voor Serious Request. De Goorse […]
  • Fotoserie kindercarnaval De Ster3 maart 2019 Fotoserie kindercarnaval De Ster Het weekend stond voor de jongste telgen in Goor vanzelfsprekend ook in het teken van carnaval. Gisteren werd de traditionele feestmiddag voor kinderen dan ook groots gevierd bij De Ster. […]
  • Goors team Waerdenborch op voor titel Solarboot-varen17 februari 2016 Goors team Waerdenborch op voor titel Solarboot-varen De leerlingen van de Waerdenborch uit Goor doen dit jaar mee wederom mee aan het NK Solarboot-varen in en om het Friese Grou. Er is een nieuw team samengesteld van acht leerlingen die een […]
  • Goorse Solarboot zesde na eerste etappe10 mei 2016 Goorse Solarboot zesde na eerste etappe De Solarboot van de leerlingen van de Goorse Waerdenborchschool is na de eerste etappe tijdens de Young Solar-competitie de nummer zes van het klassement. Nadat hardloper Job Hartgerink […]