Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten

Bij tankstation Hoek aan de Enterseweg is afgelopen vrijdag benzine gestolen door een bestuurder van een Volkswagen Golf. Hij tankte aan het begin van de avond en reed daarna weg zonder te betalen. Uit beelden die aan de politie zijn overgedragen is gebleken dat de kentekenplaten die op de auto zaten, ook zijn gestolen. Die diefstal vond net daarvoor plaats op de parkeerplaats van het wokrestaurant in Bentelo. De kentekenplaten zijn van de eigenaar van Opel Zafira. Getuigen die op beide plaatsen iets hebben gezien wordt gevraagd zich te melden bij de politie Hof van Twente. Dit kan via 0900-8844 of via een PB op facebook.


Gerelateerde berichten

  • Mini-Boomfeestdag in Goor17 maart 2021 Mini-Boomfeestdag in Goor In plaats van de activiteiten rondom de landelijke Boomfeestdag die vanwege corona zijn uigesteld was er vandaag in Goor een 'Mini-Boomfeestdag' aan de Enterseweg bij tankstation Hoek. […]
  • Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week22 april 2020 Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week De politie heeft vrijdagavond net na 23:00 uur een dronken man aangehouden die een deuk had geslagen in de auto van zijn vriendin. De man kreeg een proces verbaal en werd verzocht zijn […]
  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]
  • Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg17 mei 2016 Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg Een vrachtwagen is aan het begin van de avond een deel van de lading verloren op de Enterseweg in Goor net voor tankstation Hoek. De chauffeur die bouwmaterialen vervoerde, nam een bocht […]
  • Weer ongeval op N34730 juni 2022 Weer ongeval op N347 Evenals gisteren was het ook vandaag raak op de N347. Op de weg richting Enter was er aan het eind van de middag een kop-staartbotsing in de rijrichting Goor ter hoogte van het viaduct […]