Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten

Bij tankstation Hoek aan de Enterseweg is afgelopen vrijdag benzine gestolen door een bestuurder van een Volkswagen Golf. Hij tankte aan het begin van de avond en reed daarna weg zonder te betalen. Uit beelden die aan de politie zijn overgedragen is gebleken dat de kentekenplaten die op de auto zaten, ook zijn gestolen. Die diefstal vond net daarvoor plaats op de parkeerplaats van het wokrestaurant in Bentelo. De kentekenplaten zijn van de eigenaar van Opel Zafira. Getuigen die op beide plaatsen iets hebben gezien wordt gevraagd zich te melden bij de politie Hof van Twente. Dit kan via 0900-8844 of via een PB op facebook.


Gerelateerde berichten

  • Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg17 mei 2016 Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg Een vrachtwagen is aan het begin van de avond een deel van de lading verloren op de Enterseweg in Goor net voor tankstation Hoek. De chauffeur die bouwmaterialen vervoerde, nam een bocht […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Scooterrijder onderuit op Enterseweg9 september 2016 Scooterrijder onderuit op Enterseweg Een scooterrijder is gisteravond hard onderuitgegaan op de Enterseweg in Goor. De bestuurder is daarbij gewond geraakt en met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis […]
  • Joop van den Einde groots gehuldigd10 december 2017 Joop van den Einde groots gehuldigd Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geëerd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse […]
  • Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht15 augustus 2015 Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht Verkeersdeelnemers die dit weekeinde via de Enterseweg richting Enter of het Zeldam willen moeten een andere weg kiezen. Door werkzaamheden aan het asfalt is de weg na de rotonde bij de […]