Schrijf je in voor de triathlon

Op 26 mei 2019 is de eerste lustrumeditie van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon gepland. De voorbereidingen daartoe zijn al in volle gang. Vandaag is de inschrijving gestart. Op www.ntbinschrijvingen.nl kunnen geïnteresseerden zich vanaf vandaag inschrijven. Natuurlijk kan dit ook via de site van de organisatie: www.hofvantwentetriathlon.nl 

Gerelateerde berichten

  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe  2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]
  • Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop10 september 2017 Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop Een week geleden coachte Remco Geerdink het tweede mannenteam van TTvW Hof van Twente nog naar promotie. Zaterdag bewees de 46-jarige Goorse triatleet dat hij zelf zwemmend, fietsend en […]
  • Hof van Twente Triatlon plaatsingsevenement voor EK Sprint5 januari 2018 Hof van Twente Triatlon plaatsingsevenement voor EK Sprint De komende editie van de Hof van Twente Triatlon is aangewezen als plaatsingsevenement voor het Europees Kampioenschap Sprint (1/8e triatlon). Dat wordt op 11 augustus gehouden in het […]
  • Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers28 december 2016 Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers Wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen kan komende week direct de daad bij het woord voegen. Op 2 januari wordt de inschrijving namelijk geopend van de door […]
  • We kunnen naar de stembus5 maart 2019 We kunnen naar de stembus Het is niet het gesprek van de dag bij de koffieautomaat, maar over vijftien dagen kunnen we de gang maken naar de stembus voor de Provinciale Verkiezingen. Vandaag is de kandidatenlijst […]