Nicole Rodijk neemt afscheid bij Fysiotherapie Smit

Na ruim vier jaar als fysiotherapeut bij fysiotherapie Smit te hebben gewerkt heeft Nicole Rodijk vorige week afscheid genomen. Nicole gaat samen met haar vriend op wereldreis, waarna Amsterdam haar volgende station is. Van de collega`s en patiƫnten kreeg Nicole een fotoboek met mooie herinneringen. In haar rugzak gaat zeker de Schoolfeestvlag mee, als trouwe Schoolfeest-fanaat kan ze die niet missen op haar reis. Allen wensen Nicole een fijne wereldtrip en heel veel succes in Amsterdam.

Gerelateerde berichten

  • Ook Abraham voor Jeroen Roetgerink19 augustus 2014 Ook Abraham voor Jeroen Roetgerink Ook voor Jeroen Roetgerink tikken de jaren door, vandaag viert hij zijn 50e verjaardag en is Abraham voor hem ook een voldongen feit. Volgens de familie is Jeroen een "handyman" en […]
  • Nicole Gelen kwart eeuw oud24 augustus 2017 Nicole Gelen kwart eeuw oud Nicole Gelen is vandaag een halve Saar rijker, ze viert haar 25ste verjaardag. Nicole wordt via deze weg gefeliciteerd namens Johan, Ans, Iris, Rob en haar vriendinnen. Vanavond wordt er […]
  • Opkikkerdag voor Goorse Gerben29 september 2014 Opkikkerdag voor Goorse Gerben De Goorse Gerben Pollemans werd dit weekeinde getrakteerd op een heuse Opkikkerdag. De jonge Pollemans lijdt aan een energie stofwisselingsziekte en kreeg deze speciale dag aangeboden. Het […]
  • Kees Krouwel 50 jaar13 juni 2011 Kees Krouwel 50 jaar Kees is 50 jaar, Ja dat is echt waar!Deze handige bakker,is elke dag vroeg wakker.Hij brengt de brood tot aan de deur en dat is fijn.Maar vandaag mag er gebak bij zijn.Met al zijn vrienden […]
  • Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar1 augustus 2012 Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar Afgelopen zaterdag is Janine 25 jaar geworden. Hoewel Sjaan, zoals haar vriendenkring naar noemt, normaal niet achteraan staat bij een feestje was ze niet van plan er veel aandacht aan te […]