Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk

Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een optreden waarin er dit keer geen gastoptredens waren maar wel solisten van het koor zelf zoals Herman Kobes en dirigent Hans Kienhuis. Het koor werd op de piano kundig begeleid door Roel Praas. Het publiek werd vooraf op het plein welkom geheten door de Midwinterhoornblazers Hans Freriksen en Herman Brinkman. Hieronder een aantal sfeerfoto’s.

Gerelateerde berichten

  • Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2019 Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor22 december 2014 Kerstconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een […]
  • In Between in 15 jaar gegroeid11 oktober 2015 In Between in 15 jaar gegroeid Een goed gevulde Petrus en Paulus-kerk bleek gisteren onder de indruk van het kerkkoor In Between dat in een jubileumviering liet zien en horen, grote stappen te hebben gezet sinds de […]