John Slag wint Stampottoernooi

John Slag, Bras voor intimi, heeft het Stampottoernooi 2018 op zijn naam geschreven. Het jaarlijkse prestigieuze dart-evenement bij de Buddy’s werd een prooi voor Slag nadat hij in de finale afrekende met Frank Meijer. De verliezersronde werd gewonnen door Zaka Kouri. Hij versloeg Joeri Wenderman. De beste vrouw bij het drukbezochte toernooi was Rita Wenderman.

Gerelateerde berichten

  • Meijer wint eindelijk stampottoernooi Buddy’s28 december 2017 Meijer wint eindelijk stampottoernooi Buddy’s Na vijf keer zilver blinkt nu het goud voor Frank Meijer. Hij heeft eindelijk het prestigieuze stampottoernooi bij Café Buddys op zijn naam geschreven. In een goed gevuld café versloeg hij […]
  • Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie14 mei 2019 Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie Een prestatie in optima forma voor de succesformatie van Buddy's 8. Daar kroonden de darters zich maandagavond tot kampioen van de eredivisie van de oostelijke dartbond DVO. In de laatste […]
  • Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s29 december 2016 Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s Luuk Bromander is de grote winnaar geworden van het Stampottoernooi bij de Buddy's. De Goorse tiener versloeg in de eindstrijd van het jaarlijkse dartevenement routinier Frank Meijer. De […]
  • John Slag wint Hector Open Darttoernooi7 april 2018 John Slag wint Hector Open Darttoernooi John Slag heeft het Open Darttoernooi van SV Hector op zijn naam geschreven. De Goorse darter won vrijdagavond in de finale van Colin Haverkate uit Ambt Delden. Hij deed dat in stijl door […]
  • Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s6 januari 2020 Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s Een broederlijke finale van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's. Ronnie Elfers streed daarin tegen zijn jongere broer Michel. De oudste won in een spannende finale en mocht de […]