Vuurwerkverkoop gestart

Siddering bij de Goorse jeugd en verstokte vuurwerkliefhebbers. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om in ’t Haagje vuurwerk aan te schaffen. Bij Profile Reiners  waren ze tot gisteravond laat bezig om de winkel in te richten voor de verkoop. Online kopen is echter ook een optie bij de zaak aan de Voorstraat. Het is dit jaar toegestaan om te verkopen vanaf de 28ste december. Dit omdat de vuurwerkondernemingen in Goor zondag gesloten zijn. Naast Profile Reiners verkopen ook Van de Riet en Morsink vuurwerk.

Gerelateerde berichten

  • Vuurwerk afsteken in Goor nog gewoon particulier16 december 2015 Vuurwerk afsteken in Goor nog gewoon particulier Net als in de rest van het deze regio gaan er ook in Goor steeds meer stemmen op om tijdens de jaarwisseling op een plein één grote vuurwerkshow te organiseren. De gemeente heeft zich er […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]
  • Voorstraat anno 190721 juli 2019 Voorstraat anno 1907 Het is vakantietijd en dus voor de redactie van Oald Goor eens mooi de tijd om weer eens in de koffer met oude prenten te duiken. De lieden vonden vanochtend deze prent uit 1907. Nog voor […]
  • Goud voor danspaar Sofie en Joey19 april 2015 Goud voor danspaar Sofie en Joey Goors succes tijdens de Overijsselse danskampioenschappen in Oldenzaal. Daar viel een aantal dansparen van Reiners in de prijzen. Het mooiste eremetaal was misschien wel voor de tieners […]
  • Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !3 juni 2020 Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht ! Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van […]