Nieuwe website voor Overbeek Keukens en Interieurbouw (Adv)

Overbeek Keukens en Interieurbouw heeft een nieuwe website gelanceerd. Met een moderne en frisse uitstraling wordt op www.overbeekkeukeninterieurbouw.nl aan de weg getimmerd op de digitale snelweg. Het bedrijf, opgericht in 2005, wordt geleid door de broers Martin en André Overbeek en heeft een uitstekende naam opgebouwd in de regio. De slogan: ‘Vakwerk op Maat’ vertelt eigenlijk alles. “De wens van de klant is heilig bij ons”, zegt André.

“Wij bouwen keukens en andere interieurprojecten na intensief overleg met de opdrachtgever. Op die manier kunnen we maatwerk afleveren”, aldus André. ”We beschikken in Goor over een werkplaats met onder meer een computergestuurde zaagmachine en hebben het machinepark uitgebreid met een nieuwe kantenlijmer en CNC gestuurde frees waarmee we de komende jaren onze klanten optimaal kunnen bedienen.”

De nieuwe website is tot stand gekomen onder coördinatie van Bert Schabbink, die ook het tekstwerk verzorgde. Ontwerpbureau Leucq bouwde de site en de foto’s zijn gemaakt door Barbara Trienen Photography.