Toornstra winnaar biljarttoernooi De Batse

Het jaarlijkse kersttoernooi van biljartvereniging De Batse is gewonnen door Theo Toornstra. Bij café De Tapperij won hij zaterdagavond in de finale van Hendrik Veldhoven. De twee finalisten wonnen daarvoor in de halve eindstrijd van respectievelijk Hennie Smit en Sander ten Donkelaar. Er deden 64 biljarters mee aan het kersttoernooi. De winnaars werden verblijd met een fraaie vleesschotel.

vlnr: Hendrik Veldhoven, Theo Toornstra, Sander ten Donkelaar en Hennie Smit

Gerelateerde berichten

  • Goorse parels vertellen…20 juni 2017 Goorse parels vertellen… In aanloop naar het Feest der Feesten wil ik in plaats van een column eens een bijzondere Goorse Schoolfeestparel in de schijnwerpers zetten. Een man die tijdens het feest der feesten niet […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]
  • Rengelavond in geest Batse bij Spek21 februari 2019 Rengelavond in geest Batse bij Spek De uitgesproken dochter Jacqueline van wijlen café De Batse-uitbater Bert Groothengel alias De Batse staat morgen (vrijdag) achter de bar van Café Spek in de Hengevelderstraat. Dit […]
  • Hennie Smit erelid Rellie15 december 2018 Hennie Smit erelid Rellie Hennie Smit is gisteravond benoemd tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. Dat gebeurde tijdens een vergadering van het keurkorps bij café De Tapperij. De 58-jarige Hennie Smit is al […]
  • Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur16 oktober 2017 Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur Het is gedaan met de Goorse Avond. De stichting LOER heeft besloten om de stekker uit het zomerse evenement te trekken. Daarnaast wordt het Paasvuur op het Roelofsenterrein volgend jaar […]