Toornstra winnaar biljarttoernooi De Batse

Het jaarlijkse kersttoernooi van biljartvereniging De Batse is gewonnen door Theo Toornstra. Bij café De Tapperij won hij zaterdagavond in de finale van Hendrik Veldhoven. De twee finalisten wonnen daarvoor in de halve eindstrijd van respectievelijk Hennie Smit en Sander ten Donkelaar. Er deden 64 biljarters mee aan het kersttoernooi. De winnaars werden verblijd met een fraaie vleesschotel.

vlnr: Hendrik Veldhoven, Theo Toornstra, Sander ten Donkelaar en Hennie Smit

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor: De Batse 198420 januari 2022 Oald Goor: De Batse 1984 Oud en vertrouwd. Zo voelde het zaterdagmiddag voor veel stamgasten van de Goorse horeca. Zo was het bij diverse cafés druk in het stadshart in deze bijzondere tijd. De redactie van Oald […]
  • Biljartcompetitie ook afgelopen3 april 2020 Biljartcompetitie ook afgelopen Nadat de KNVB heeft besloten om de amateurcompetities voor de voetballers stil te leggen en dit seizoen niet meer te hervatten, is ook het seizoen voor de Goorse biljarters ten einde. De […]
  • Rengelavond in geest Batse bij Spek21 februari 2019 Rengelavond in geest Batse bij Spek De uitgesproken dochter Jacqueline van wijlen café De Batse-uitbater Bert Groothengel alias De Batse staat morgen (vrijdag) achter de bar van Café Spek in de Hengevelderstraat. Dit […]
  • Definitief geen Boake in Goor13 februari 2019 Definitief geen Boake in Goor Er komt dit jaar definitief geen paasvuur in Goor. De stichting LOER heeft in de persoon van voorman Hennie Smit om tafel gezeten met burgemeester Ellen Nauta. In dat gesprek is gesproken […]
  • Hennie Smit erelid Rellie15 december 2018 Hennie Smit erelid Rellie Hennie Smit is gisteravond benoemd tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. Dat gebeurde tijdens een vergadering van het keurkorps bij café De Tapperij. De 58-jarige Hennie Smit is al […]