Eten van de straat….

“Wat jammer van dit lekkere eten”; de begeleidende tekst van de foto`s die wij gisteren van een Goorse ontvingen. De twee pakketjes stonden in het centrum. Of ze zijn vergeten of opzettelijk zijn gedumpt is ongewis. Evenmin is bekend of het voedsel inmiddels is opgehaald.

Gerelateerde berichten

  • Monique zoekt haar portemonnee10 mei 2019 Monique zoekt haar portemonnee Een bruine dames-portemonnee, met daarin een aantal passen, een rijbewijs en foto`s, daarnaar is Monique op zoek. Ze is deze woensdagavond verloren bij de EMTE. Heeft u deze gevonden, […]
  • Abraham en Sarah in Langendijkstraat18 december 2018 Abraham en Sarah in Langendijkstraat Een drukte van belang in De Pieter Langendijkstraat, waarbij Abraham en Sarah elkaar verdrongen en het ook voor de versierploegen dringen was geblazen. Ernst Jan Kelder zag gisteren […]
  • Sleutel gevonden Deldensestraat6 maart 2019 Sleutel gevonden Deldensestraat Op de Deldensestraat, in de buurt van de oversteekplaats naar het atletiekveld, is een sleutel gevonden. Aan de sleutel zat nog een hanger, wie weet welke hanger is de eigenaar, en die […]
  • Wie mist geliefde knuffel?19 april 2019 Wie mist geliefde knuffel? Op het Tuindorp is een knuffel gevonden die vast gemist wordt. Voor hereniging met de knuffelvriend kan contact worden opgenomen met 06-19018660.
  • Hallo Jumbo…..17 februari 2019 Hallo Jumbo….. Bijna dagelijks brengt deze kat een bezoekje aan de Jumbo. Medewerkers brengen de winkelende viervoeter vaak een eindje weg, maar het diertje lijkt Jumbo met stip op 1 te hebben staan […]