Eten van de straat….

“Wat jammer van dit lekkere eten”; de begeleidende tekst van de foto`s die wij gisteren van een Goorse ontvingen. De twee pakketjes stonden in het centrum. Of ze zijn vergeten of opzettelijk zijn gedumpt is ongewis. Evenmin is bekend of het voedsel inmiddels is opgehaald.

Gerelateerde berichten

  • Abraham en Sarah in Langendijkstraat18 december 2018 Abraham en Sarah in Langendijkstraat Een drukte van belang in De Pieter Langendijkstraat, waarbij Abraham en Sarah elkaar verdrongen en het ook voor de versierploegen dringen was geblazen. Ernst Jan Kelder zag gisteren […]
  • Fiets gejat bij De Ark7 november 2017 Fiets gejat bij De Ark Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die […]
  • Fietsen wachten op eigenaar…6 januari 2017 Fietsen wachten op eigenaar… De redactie kreeg twee meldingen binnen van fietsen die al langere tijd op dezelfde plek staan en wachten op de eigenaar. Zo staat er al geruime tijd een sportieve tweewieler van het merk […]
  • Fietsende schilder Vrielink 40 jaar4 december 2012 Fietsende schilder Vrielink 40 jaar Eric Vrielink is veertig jaar. De Goorse schilder geniet in ’t Twentse Haagje bovenal bekendheid als eigenaar van Schildersbedrijf Vrielink. Verder is hij ook regelmatig op de fiets te […]
  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]