Jongerenwerkers Scala in nieuw jasje

Scala jongerenwerk Hof van Twente is vanaf heden te herkennen aan hun nieuwe bedrijfskleding. Door het nieuwe tenue, dat bestaat uit een shirt en een jas, kunnen de jongerenwerkers gericht aangesproken worden. Jongerenwerk wordt in Hof van Twente aangeboden in Delden en in Goor. In Goor bevindt Sala zich in de Laarschool jongerencentrum De Maan. De ingang is te vinden op de hoek van H. Heijermanstraat en de Laarstraat. Naast deze twee centra is het jongerenwerk actief op straat. De ambulant jongerenwerker onderzoekt klachten rondom jongeren op straat.

scala

Gerelateerde berichten

  • Boerrigter niet in Goorse wielerronde12 augustus 2014 Boerrigter niet in Goorse wielerronde Een harde klap op het asfalt maakte een einde aan de illussies van Mathijs Boerrigter om te vlammen in zijn Ronde van Goor, zaterdag over een week. De 25-jarige coureur van Craft-Sensa is […]
  • Olympia verovert koppositie18 maart 2019 Olympia verovert koppositie Een goed weekend voor de tafeltennissers van Olympia. Na de 8-2 overwinning op Borne heeft de Goorse equipe de koppositie veroverd. Concurrent Blauw Wit, dat met 6-4 won, heeft nu een […]
  • Judoka Waszink pakt districtstitel24 februari 2014 Judoka Waszink pakt districtstitel De Goorse judoka Carmo Waszink is in het afgelopen weekeinde districtskampioen geworden in de klasse tot 42 kilogram. Hij klopte in Markelo al zijn opponenten en deed dat in de finale met […]
  • Snelheidscontrole Diepenheimseweg2 september 2010 Snelheidscontrole Diepenheimseweg De plaatselijke Hermandad heeft het weer gemunt op automobilisten op de Diepenheimseweg. Ditmaal staat er een busje op de welbekende klachtlocatie. De politie heeft een andere plek […]
  • Paul Boers1 november 2016 Paul Boers Paul Boers heeft de schilderwedstrijd Panta Rhei op zijn naam geschreven. Hij wist de harten van de jury te veroveren bij het prestigieuze kunstproject ter ere van de 100ste verjaardag van […]