Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC

Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC. De Oliebollencross van Twenthe kent afstanden van 1000 meter (voor de allerkleinsten) 2,5 kilometer, 5- en 10 kilometer en start om 10:30 uur. Om 10:00 uur start ook een wandeltocht vanaf ’t Piepwillem. Bij GFC is zondag de Jan Schutteloop. Eveneens over diverse afstanden met de start om 09:00 uur vanaf sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken7 januari 2018 Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken Veel hardopers vanochtend in het Goorse straatbeeld en dat alles te maken met de nieuwjaarslopen van vv Twenthe en GFC. De Oliebollencross trok traditioneel veel deelnemers naar 't […]
  • Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen8 januari 2017 Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen AndrĂ© Blumink is de winnaar geworden van de Jan Schutteloop van GFC. De Gorenaar won de strijd bij de 10 kilometer voor Arne Alink en Erwin Klok. De 5 kilometer werd een prooi voor Nick […]
  • Alleen GFC thuis dit weekeinde9 oktober 2021 Alleen GFC thuis dit weekeinde Wie het voetbal in de standaard vierde klasse senioren dit weekeinde in Goor wil aanschouwen moet vanmiddag op sportpark Heeckeren zijn. GFC 1 trapt daar om 14:30 uur af tegen AVC […]
  • Kom van die bank af3 januari 2020 Kom van die bank af En dan is het vrijdag. En dan is het nieuwe jaar begonnen. 2020, een jaar met bovenal fantastische sportevenementen in het vooruitzicht. En als we dit naar lokaal niveau trekken dan […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]