Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC

Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC. De Oliebollencross van Twenthe kent afstanden van 1000 meter (voor de allerkleinsten) 2,5 kilometer, 5- en 10 kilometer en start om 10:30 uur. Om 10:00 uur start ook een wandeltocht vanaf ’t Piepwillem. Bij GFC is zondag de Jan Schutteloop. Eveneens over diverse afstanden met de start om 09:00 uur vanaf sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken7 januari 2018 Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken Veel hardopers vanochtend in het Goorse straatbeeld en dat alles te maken met de nieuwjaarslopen van vv Twenthe en GFC. De Oliebollencross trok traditioneel veel deelnemers naar 't […]
  • Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen8 januari 2017 Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen AndrĂ© Blumink is de winnaar geworden van de Jan Schutteloop van GFC. De Gorenaar won de strijd bij de 10 kilometer voor Arne Alink en Erwin Klok. De 5 kilometer werd een prooi voor Nick […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • De kilo’s moeten er weer af3 januari 2015 De kilo’s moeten er weer af De voetballers van Twenthe en GFC moeten na de kerstdis en de oliebollen tijdens de nieuwjaarsreceptie weer volop aan de bak. Morgen staat voor hen de nieuwjaarsloop op de rol. Na de […]