GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup

GFC speelt in de achtste finale om de Tukker Cup een uitwedstrijd bij Barbaros op sportpark Veldwijk in Hengelo. De rood-zwarten zijn de enige Goorse club die nog in de race is voor deze Twentse voetbalbeker. Eenvoudig zal het niet worden voor de Goorse vierdeklasser. Barbaros is de laatste jaren met een opmars bezig en staat nu op de derde plaats in de tweede klasse J.

Gerelateerde berichten

  • Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup15 januari 2019 Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup GFC is uitgeschakeld in de strijd om de Tukker Cup. De Oudste Goorsche moest vanavond haar hoofd buigen in de tweede ronde. Tweedeklasser Barbaros was met 4-1 te sterk, maar GFC begon nog […]
  • Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup25 juli 2018 Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup De drie Goorse voetbalclubs doen ook dit jaar mee aan de strijd om de Tukker Cup. De Twentse amateurstrijd wordt komend seizoen voor de tweede georganiseerd en leverde met vv Twenthe […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]
  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]