Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start

Ook dit jaar gaat AV Goor ’75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De Horst, de atletiekaccommodatie aan de Lintelerweg. In twaalf weken tijd wordt getraind om een vijf kilometer loop te voltooien, of een tien kilometer voor de al gevorderde lopers.

De cliniclopers van AV Goor ’75 kunnen iedere maandag- en woensdagavond deelnemen aan een looptraining, waarbij getraind wordt in twee verschillende groepen. Die worden ingedeeld op basis van het niveau van de deelnemers. Wil je ook aan je conditie werken of juist je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij de clinic aan het juiste adres.

Aan het einde van de twaalf weken durende clinic, waar ook na 7 januari nog bij ingestapt kan worden, doen de deelnemers mee aan de ‘Halve van Hengelo’. Daar lopen zij op 31 maart de 5 of 10 kilometer. Deelname aan de clinic kost 60 euro, waarbij deelname aan de ‘Halve van Hengelo’ is inbegrepen. Op de website van AV Goor ’75 is meer informatie te vinden, evenals het aanmeldformulier.

Gerelateerde berichten

  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]
  • AV Goor start 14 september met nieuwe hardloopclinic7 september 2020 AV Goor start 14 september met nieuwe hardloopclinic Komende maandag 14 september gaat bij AV Goor '75 weer een nieuwe hardloopclinic van start. In dertien weken tijd worden mensen daarbij begeleid om via een geleidelijke opbouw […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]