Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start

Ook dit jaar gaat AV Goor ’75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De Horst, de atletiekaccommodatie aan de Lintelerweg. In twaalf weken tijd wordt getraind om een vijf kilometer loop te voltooien, of een tien kilometer voor de al gevorderde lopers.

De cliniclopers van AV Goor ’75 kunnen iedere maandag- en woensdagavond deelnemen aan een looptraining, waarbij getraind wordt in twee verschillende groepen. Die worden ingedeeld op basis van het niveau van de deelnemers. Wil je ook aan je conditie werken of juist je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij de clinic aan het juiste adres.

Aan het einde van de twaalf weken durende clinic, waar ook na 7 januari nog bij ingestapt kan worden, doen de deelnemers mee aan de ‘Halve van Hengelo’. Daar lopen zij op 31 maart de 5 of 10 kilometer. Deelname aan de clinic kost 60 euro, waarbij deelname aan de ‘Halve van Hengelo’ is inbegrepen. Op de website van AV Goor ’75 is meer informatie te vinden, evenals het aanmeldformulier.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor23 december 2019 Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor Lange tijd zaten ze bij AV Goor '75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geĆ«indigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari1 januari 2020 AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari Met de start van het nieuwe jaar gaat ook weer een nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor '75. Die begint aanstaande maandag 6 januari om 18.30 uur. In dertien weken tijd wordt […]