Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start

Ook dit jaar gaat AV Goor ’75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De Horst, de atletiekaccommodatie aan de Lintelerweg. In twaalf weken tijd wordt getraind om een vijf kilometer loop te voltooien, of een tien kilometer voor de al gevorderde lopers.

De cliniclopers van AV Goor ’75 kunnen iedere maandag- en woensdagavond deelnemen aan een looptraining, waarbij getraind wordt in twee verschillende groepen. Die worden ingedeeld op basis van het niveau van de deelnemers. Wil je ook aan je conditie werken of juist je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij de clinic aan het juiste adres.

Aan het einde van de twaalf weken durende clinic, waar ook na 7 januari nog bij ingestapt kan worden, doen de deelnemers mee aan de ‘Halve van Hengelo’. Daar lopen zij op 31 maart de 5 of 10 kilometer. Deelname aan de clinic kost 60 euro, waarbij deelname aan de ‘Halve van Hengelo’ is inbegrepen. Op de website van AV Goor ’75 is meer informatie te vinden, evenals het aanmeldformulier.