Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start

Ook dit jaar gaat AV Goor ’75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De Horst, de atletiekaccommodatie aan de Lintelerweg. In twaalf weken tijd wordt getraind om een vijf kilometer loop te voltooien, of een tien kilometer voor de al gevorderde lopers.

De cliniclopers van AV Goor ’75 kunnen iedere maandag- en woensdagavond deelnemen aan een looptraining, waarbij getraind wordt in twee verschillende groepen. Die worden ingedeeld op basis van het niveau van de deelnemers. Wil je ook aan je conditie werken of juist je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij de clinic aan het juiste adres.

Aan het einde van de twaalf weken durende clinic, waar ook na 7 januari nog bij ingestapt kan worden, doen de deelnemers mee aan de ‘Halve van Hengelo’. Daar lopen zij op 31 maart de 5 of 10 kilometer. Deelname aan de clinic kost 60 euro, waarbij deelname aan de ‘Halve van Hengelo’ is inbegrepen. Op de website van AV Goor ’75 is meer informatie te vinden, evenals het aanmeldformulier.

Gerelateerde berichten

  • Goors succes bij thuiswedstrijd atletiek24 augustus 2018 Goors succes bij thuiswedstrijd atletiek Op Sportpark De Horst, het terrein van Atletiekvereniging Goor '75, werd vrijdagavond een zogenaamde werpdriekamp georganiseerd. Deelnemers daaraan moesten speerwerpen, kogelstoten en […]
  • Organisatie hoopt zondag op veel Goorse deelname Bovenbergloop24 november 2017 Organisatie hoopt zondag op veel Goorse deelname Bovenbergloop De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert zondag weer haar Bovenbergloop. Ook ditmaal is een afwisselend parcours uitgezet in het mooie natuurgebied rondom de Bovenberg en de […]
  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • AV Goor biedt gratis trainingsmaand aan en hoopt op aanwas5 september 2017 AV Goor biedt gratis trainingsmaand aan en hoopt op aanwas Met Michel van der Heide en Nico van Putten als nieuwe trainers, waait er bij AV Goor ’75 sinds eind 2016 een frisse wind. Het duo verzorgt beurtelings de woensdagavond looptraining bij de […]
  • Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente13 augustus 2018 Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente Goorse hardlopers die op zaterdag 1 september deelnemen aan de AV Goor Cityrun by Night maken kans op een extra prijs. De organisatie van de hardloopwedstrijd door het Goorse stadshart […]