Apollo trapt eeuwfeest af met Nieuwjaarsconcert in de sporthal

Het is dit jaar 100 jaar geleden dat muziekvereniging Apollo is opgericht en dat wordt hewt hele jaar door gevierd met diverse jubileumevenementen. De aftrap is komende zaterdagavond tijdens een groots Nieuwjaarsconcert in sporthal De Mossendam. Deze is voor de gelegenheid sfeervol omgebouwd. Op twee podia treden de Drum- en Showfanfare, het Harmonieorkest en het Jeugdorkest van de Goorse muziektrots op.

Naast optredens worden op schqermen en banners oude foto’s en artikelen uit de 100 jarige geschiedenis van Apollo getoond. Na afloop van het concert is er voor iedereen een after-party met muziek van het SMS-duo (Paul Schabbink en Marcel Mengerink). De toegang voor deze feestelijk avond voor alle leeftijden is gratis. De sporthal is open vanaf 19:30 uur en het Nieuwjaarsconcert begint om 20:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen30 september 2019 Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig-jubileumjaar af met een groots concert in de Goorse sporthal De Mossendam op zaterdag 14 december. Dan worden nog één keer alle registers […]
  • Bomvolle sporthal geniet van Apollo6 januari 2019 Bomvolle sporthal geniet van Apollo Een geweldige aftrap van het jubileumjaar voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muziektrots presenteerde zich gisteravond in volle glorie in sporthal De Mossendam tijdens het […]
  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]
  • Apollo weer de straat op…11 september 2020 Apollo weer de straat op… "Het is weer bijna als vanouds" zegt Lies Wiegerinck enthousiast op Facebook. Ze reageerde op het bericht van Apollo met de bijbehorende foto's over de rondgang van de show- en […]