Mooie beelden vuurwerk boven Goor

Op het Youtube-kanaal van Industry Flights staan fraaie beelden van het vuurwerk dat op 1 januari los barstte boven Goor. De beelden zijn met een drone gemaakt boven De Whee. Deze beelden wilden we u niet onthouden. Bekijk de beelden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Goor van boven tijdens nieuwjaarsnacht (video)1 januari 2018 Goor van boven tijdens nieuwjaarsnacht (video) Goor van boven tijdens Nieuwjaarsnacht. Het is een prachtig beeld en dankzij Patrick ter Elst ook voor ons zichtbaar. De Gorenaar stuurde vannacht zijn drone de lucht in om beelden te […]
  • Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod24 januari 2017 Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod Er is veel minder vuurwerkschade in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente dan in voorgaande jaren. Waar tijdens de vorige jaarwisseling nog voor 36.000 euro werd vernield blijft […]
  • Meer vuurwerkschade tijdens afgelopen jaarwisseling4 februari 2016 Meer vuurwerkschade tijdens afgelopen jaarwisseling Er is meer vuurwerkschade in Goor en omgeving aangericht tijdens oud en nieuw. Dit jaar zijn de kosten opgelopen tot zo'n 36.ooo euro en dat is 3.000 euro meer dan in het jaar daarvoor. De […]
  • Minder vuurwerkschade dan voorheen5 januari 2015 Minder vuurwerkschade dan voorheen Er is in Goor minder schade aangericht tijdens Oud en Nieuw dan in voorgaande jaren. Dat is de eerste inschatting van de gemeente Hof van Twente. Er zijn nog geen cijfers paraat, die komen […]
  • Oud en nieuw-brandjes (UPDATE)31 december 2018 Oud en nieuw-brandjes (UPDATE) De Acaciastraat heeft vanavond de twijfelachtige primeur als het gaat om oud en nieuw-brandjes. De brandweer rukte rond 20:30 uit voor een ondergrondse containerbrand. Even later, rond […]