Portemonnee verloren Weversplein (Update)

In de buurt van de Aldi is een roze dames-portemonnee verloren. De eerlijke vinder wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met
06-13658996.

Update: de portemonnee is gevonden en netjes teruggebracht bij de eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Update: Konijn ontsnapt uit hok14 september 2011 Update: Konijn ontsnapt uit hok De familie Jeurlink heeft hun konijn als vermist opgegeven. De langhangoor van zes jaar oud is sinds maandag zoek. Het dier ontsnapte uit zijn hok aan de Borghoeksweg. Het is een bruin/wit […]
  • Sleutel verloren in het centrum30 april 2017 Sleutel verloren in het centrum In het centrum, waarschijnlijk bij de Aldi of bij vishandel Verdriet, is een sleutel verloren. Aan de sleutel zit een sleutelhanger waar Oxlock op staat gedrukt. Heeft u de sleutel […]
  • Sleutel gevonden in centrum Goor5 november 2012 Sleutel gevonden in centrum Goor Nadat gisteren een sleutelbos vermist is geraakt, hebben we vandaag een sleutelbos die op zoek is naar een eigenaar. Tussen de Aldi en Zeeman is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, […]
  • suzukisleutel29 januari 2014 Autosleutels verloren omgeving Aldi Bij een bezoek aan de Aldi is een Gorenaar zijn autosleutels verloren. Ondanks veel speurwerk heeft niemand de Suzuki-sleutels gevonden. De eerlijke vinder, die wordt verzocht contact op […]