Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy

Een speciale actie van De Reggehof aan het begin van dit jaar voor de voorstelling van Jordan Roy van volgende week vrijdag. Wie tot en met komende zondagavond kaarten besteld krijgt er twee voor de prijs van één. Jordan Roy is onder meer bekend als coach van Anouk Schottink tijdens “The Talentproject”. Schottink, die daar tweede werd, zal ook optreden in Goor samen met Rick Lips, een andere finalist. De show van topzanger Jordan Roy die ook ver kwam bij The Voice of Holland, is een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Niet alleen zijn solowerk staat centraal in de voorstelling ‘Freedom’ maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham. Tickets kunnen besteld worden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Freedom, BBQ en playbackshows11 januari 2019 Freedom, BBQ en playbackshows De evenementenkalender voor het tweede weekend in het nieuwe jaar vermeldt allereerst de eerder genoemde en geroemde voorstelling van Jordan Roy (foto) vanavond in De Reggehof. Hij komt […]
  • Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project26 oktober 2018 Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project Anouk Schottink greep vanavond net naast de winst in The Talent Project. In een live-uitzending op RTL4 deed de 21-jarige zangeres het wederom uitstekend en bleef ze uiteindelijk over met […]
  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • Anouk Schottink wint strijd om titel Hoftalent 201531 december 2015 Anouk Schottink wint strijd om titel Hoftalent 2015 Anouk Schottink mag zich Hoftalent 2015 noemen. De Markelose zangeres die in de Goorse Schoolfeesttent ook al zong met Apollo, trok na een intens spannende avond aan het langste eind bij […]
  • Proef Theater schot in de roos met O3GNE11 september 2016 Proef Theater schot in de roos met O3GNE Het evenement Proef Theater, de aftrap van het nieuwe theaterseizoen in De Reggehof, trok veel belangstellenden naar het Goorse theater. Onder de bezoekers ook veel jonge fans uit de hele […]