Start Wevers in Le Dakar

Hij is er klaar voor. Erik Wevers begint vandaag aan de zwaarste autorally ter wereld. De zanderige ondergrond in Zuid-Amerika maakt het onvoorspelbare evenement nóg onberekenbaarder. De Peruaanse duinen vormen dit jaar namelijk het toneel van de 41ste Dakar Rally en Wevers, die inmiddels in het buitengebied van Goor woont, is bij de aftrap van 2019 weer van de partij. De meervoudig Nederlands kampioen hoopt zijn neus tegen het venster te drukken van de subtop. Le Dakar is hier te volgen.

Gerelateerde berichten

  • Wevers moet strijd staken in Dakar Rally13 januari 2019 Wevers moet strijd staken in Dakar Rally Hij heeft zijn koffers inmiddels alweer gepakt. Voor Erik Wevers is de Dakar Rally 2019 uitgelopen op een deceptie. De coureur heeft moeten opgeven na de vijfde etappe. Zijn navigator […]
  • Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede17 september 2016 Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede Jan Nijhof is vandaag uitgevallen tijdens de Hellendoorn-rally. De Goorse coureur kende een probleem met de electronica en kon niet verder. Een trekker van een loonbedrijf haalde de BMW […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn16 september 2016 Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn Met startnummer 23 staat hij weer tussen de rallycracks van Nederland. Bij Jan Nijhof, meervoudig Nederlands kampioen, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Hij prijkt weer aan het […]
  • Ronkende motoren…1 november 2015 Ronkende motoren… Zowel aan de oost- als aan de westkant van Goor klinken de ronkende motoren. Op de Herikerberg net buiten het Twentse Haagje is de 27e Vijf Heuvelen Off Road-rit voor crossmotoren […]