Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s

Naast het prestigieuze darttoernooi wordt er in deze periode van het jaar ook altijd op het groene laken gestreden bij Café de Buddy’s. De titel van het biljarttoernooi André Overbeek de winnaar. Hij zegevierde in de eindstrijd over Dennis Morsink. Geerhard ten Berge en Ronald Feringa grepen het brons.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • buddysbiljart30 december 2012 Haverkate wint biljarttoernooi Buddy’s Roy Haverkate heeft vanavond het kerst-biljarttoernooi bij café Buddy's gewonnen. In de finale van het meerdaagse biljarttoernooi moest Ronald Feringa zijn meerdere erkennen in Haverkate. […]
  • Buddy’s 3 voltooit unieke trilogie26 maart 2011 Buddy’s 3 voltooit unieke trilogie Het is een unicum in de rijke geschiedenis van het Goorse biljarten. Een prestatie die gisteravond dan ook uitbundig werd gevierd bij de thuisbasis, Café de Buddy’s. Naast het tweede zijn […]
  • Biljarters Buddys 1 kampioen30 maart 2018 Biljarters Buddys 1 kampioen Ze zijn de allerbeste op het groene laken. De biljarters van Buddys 1 hebben zich gekroond tot kampioen in de eerste klasse van biljartbond LoGo (Lochem Goor). Na een zinderende ontknoping […]
  • Stoel nieuwe voorzitter Dynamiek13 januari 2019 Stoel nieuwe voorzitter Dynamiek Ronald is Stoel is vrijdagavond in de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als voorzitter van HV Dynamiek. Stoel volgt daarmee Karin Spoelder op die de afgelopen jaren leiding […]