Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s

Naast het prestigieuze darttoernooi wordt er in deze periode van het jaar ook altijd op het groene laken gestreden bij Café de Buddy’s. De titel van het biljarttoernooi André Overbeek de winnaar. Hij zegevierde in de eindstrijd over Dennis Morsink. Geerhard ten Berge en Ronald Feringa grepen het brons.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • buddysbiljart30 december 2012 Haverkate wint biljarttoernooi Buddy’s Roy Haverkate heeft vanavond het kerst-biljarttoernooi bij café Buddy's gewonnen. In de finale van het meerdaagse biljarttoernooi moest Ronald Feringa zijn meerdere erkennen in Haverkate. […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Buddy’s 3 voltooit unieke trilogie26 maart 2011 Buddy’s 3 voltooit unieke trilogie Het is een unicum in de rijke geschiedenis van het Goorse biljarten. Een prestatie die gisteravond dan ook uitbundig werd gevierd bij de thuisbasis, Café de Buddy’s. Naast het tweede zijn […]
  • Facelift Goors perron en stationsgebouw27 maart 2019 Facelift Goors perron en stationsgebouw Het perron en het stationsgebouw waar de Stichting Historisch Goor is gevestigd heeft in de afgelopen periode een behoorlijke facelift gekregen. Zo is er nieuwe bestickering op het […]