Bomvolle sporthal geniet van Apollo

Een geweldige aftrap van het jubileumjaar voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muziektrots presenteerde zich gisteravond in volle glorie in sporthal De Mossendam tijdens het Nieuwjaarsconcert. Meer dan 500 bezoekers bevolkten de tribunes en stoelen en zagen de grote diversiteit die Apollo herbergt. Op schermen werd een stuk geschiedenis getoond van het 100-jarige Apollo dat door het komende jaar heen diverse evenementen organiseert in het kader van het eeuwfeest. Eén van de hoogtepunten van het concert was de uitvoering van ‘Armenian dances’, het stuk waarmee tijdens het landelijke concours in Enschede een maand geleden nog een eerste prijs met lof werd behaald. Het volgende jubileumevenement van Apollo is een groot Tiroler feest in een tent op het Schoolfeestplein in maart. Daarover later meer.

Gerelateerde berichten

  • Meedoe-les Majorettes Apollo13 september 2016 Meedoe-les Majorettes Apollo Apollo organiseert op donderdag 22 september een zogenoemde 'Kijk-en-doe-mee-les' in de balletzaal van De Reggehof. Iedereen van 5 jaar en ouder is dan welkom om mee te doen en krijgt […]
  • Apollo trapt eeuwfeest af met Nieuwjaarsconcert in de sporthal3 januari 2019 Apollo trapt eeuwfeest af met Nieuwjaarsconcert in de sporthal Het is dit jaar 100 jaar geleden dat muziekvereniging Apollo is opgericht en dat wordt hewt hele jaar door gevierd met diverse jubileumevenementen. De aftrap is komende zaterdagavond […]
  • Nieuwjaarsconcert Apollo in De Reggehof28 december 2015 Nieuwjaarsconcert Apollo in De Reggehof Het Harmonieorkest van muziekvereniging Apollo geeft zondag in De Reggehof een spetterend nieuwjaarsconcert. Onder leiding van dirigent Carl Wittrock gaat Goor muzikaal het nieuwe jaar in. […]
  • Nagenieten van Apollo’s slotconcert17 december 2019 Nagenieten van Apollo’s slotconcert De jubilerende muziekvereniging Apollo pakte zaterdagavond spectaculair uit met een grootse voorstelling voor een bijna uitverkochte sporthal. Via een groot scherm werden beelden getoond […]
  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]