Mark Morsink wint wederom tien kilometer

Hij was wederom de sterkste tijdens de prestigieuze oliebollencross. Mark Morsink maakte gehakt van iedereen op de tien kilometer tijdens de nieuwjaarsloop bij vv Twenthe. Bernd Waanders zegevierde nipt op de 5000 meter. Bekijk hier alle uitslagen van de Tricolores. Bij GFC zegevierde Koen Nijland op de tien kilometer. Alle uitslagen van de Oudste Goorsche zijn hier te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros15 november 2015 Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros vv Twenthe mag zich sowieso nog een week de koploper in de vierde klasse B noemen na een 2-3 zege bij het Hengelose Barbaros. Wouter Leusink opende de score voor de Tricolores, waarna Koen […]
  • Groothuis langer bij Excelsior’315 januari 2019 Groothuis langer bij Excelsior’31 Jasper Groothuis vertegenwoordigt ook volgend jaar de clubkleuren van Excelsior'31. Hij heeft zijn contract voor een jaar verlengd. De talentvolle aanvaller uit Goor kwam deze zomer over […]
  • Hans Dirksen langer bij vv Twenthe12 december 2018 Hans Dirksen langer bij vv Twenthe Hans Dirksen heeft zijn contract bij vv Twenthe met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Enter is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de Tricolores. De afgelopen jaren […]
  • Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter1 oktober 2017 Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter De wedstrijd vv Twenthe - Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen […]
  • Onfortuinlijk Twenthe verliest in en tegen Reutum2 december 2018 Onfortuinlijk Twenthe verliest in en tegen Reutum Het vlaggenschip van Twenthe blijft onderaan de ranglijst bungelen. Op bezoek bij Reutum had de ploeg van trainer Hans Dirksen goede zaken kunnen doen, maar werd er met 4-2 verloren. In […]