Mark Morsink wint wederom tien kilometer

Hij was wederom de sterkste tijdens de prestigieuze oliebollencross. Mark Morsink maakte gehakt van iedereen op de tien kilometer tijdens de nieuwjaarsloop bij vv Twenthe. Bernd Waanders zegevierde nipt op de 5000 meter. Bekijk hier alle uitslagen van de Tricolores. Bij GFC zegevierde Koen Nijland op de tien kilometer. Alle uitslagen van de Oudste Goorsche zijn hier te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Morsink heerst opnieuw in Oliebollencross5 januari 2020 Morsink heerst opnieuw in Oliebollencross Net als in de afgelopen edities heeft Mark Morsink zondag de Oliebollencross van VV Twenthe gewonnen. Op de 10 kilometer nam hij vanaf de start de leiding, om die steeds verder uit te […]
  • Mark Morsink wint Goorse Tourpoule28 juli 2019 Mark Morsink wint Goorse Tourpoule Hij domineerde de Goorse Tourpoule vanaf de eerste week en heeft uiteindelijk ook beslag gelegd op de eindzege. Mark Morsink heeft zich zojuist bij De Ster gekroond tot de beste […]
  • Morsink als leider naar de Alpen24 juli 2019 Morsink als leider naar de Alpen Mark Morsink gaat als drager van het geel de loodzware Alpenetappes in. De leider van de Goorse Tourpoule behield zijn leiderstrui na de etappe richting Gap, welke een prooi werd voor […]
  • Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros15 november 2015 Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros vv Twenthe mag zich sowieso nog een week de koploper in de vierde klasse B noemen na een 2-3 zege bij het Hengelose Barbaros. Wouter Leusink opende de score voor de Tricolores, waarna Koen […]
  • Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter1 oktober 2017 Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter De wedstrijd vv Twenthe - Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen […]