Gedichten en verhalen in boek ‘Goor in de bocht’

Er komt een gedichten- en verhalenbundel uit onder de titel ‘Goor in de bocht’. Initiatiefneemster is schrijfster Amy De La Haye die in contact kwam met diverse Gorenaren nadat ze de redactie van Goorsnieuws.nl vroeg om meer informatie over het traditionele Foekepotten. In het nieuwe boek dat op 17 mei wordt gepresenteerd in het Goors Historisch Museum staan verhalen en gedichten van onder andere Selma Hoek, Benno de Graaf en Jan Hulsegge. Het boek wordt uitgebracht door Demer Uitgeverij van de Goorse Hannie Rouweler. Het eerste exemplaar zal tijdens de presentatie worden uitgereikt aan burgemeester Ellen Nauta.

Hannie Rouweler (l) en Amy De La Haye (r)

Gerelateerde berichten

  • Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd11 mei 2019 Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd In het Goors Historisch Museum is gisteren het boek 'Goor in de bocht' gepresenteerd. De eerste exemplaren werden aangeboden aan burgemeester Ellen Nauta, Gonda Eijkelkamp en Johan […]
  • Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie25 oktober 2021 Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie Het eerste exemplaar van het nieuwe boek 'De Schoolfeestmoorden' van Gorenaar Jan Hulsegge is afgelopen zaterdag overhandigd aan voorzitter Erwin Zwierink van de stichting School en […]
  • De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide…11 oktober 2021 De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide… Er is veel geschreven over het Feest der Feesten maar een fictieve thriller over gebeurtenissen tijdens het School en Volksfeest was er nog niet. Straks wel want op 23 oktober presenteert […]
  • 81-jarige Hulsegge komt met debuutroman21 november 2017 81-jarige Hulsegge komt met debuutroman Het is een droom die uitkomt voor de 81-jarige Gorenaar Jan Hulsegge. Komende vrijdag wordt zijn debuutroman ten doop gehouden tijdens het zogenoemde Hoffelijke Boekenbal bij de Haverkamp […]
  • De Malbergschool in de Schoolstraat…22 augustus 2021 De Malbergschool in de Schoolstraat… Voor de Goorse schooljeugd is vanaf morgen de vakantiepret voorbij en dat is reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de archieven te duiken en daarin vergane Goorse […]