Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s

Na het succes van een jaar geleden organiseert SV Goor, de plaatselijke supportersvereniging van FC Twente, komende vrijdag 11 januari wederom een winterbarbecue bij Café Buddy’s. Speciaal voor deze gelegenheid geeft de rockband Skandal acte de présence. De Goorse slager Roy Kemna is verantwoordelijk voor het vlees en het eerste vat bier is op rekening van SV Goor. Voor het eten betalen leden € 10,- per persoon. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar betalen € 20,- per persoon. Zij zijn dan voor de rest van het seizoen wel lid van SV Goor.

Slagerij Roy Kemna zorgt voor het vlees (foto: SV Goor)

Gerelateerde berichten

  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • SV Goor organiseert pre-kampioensparty19 april 2019 SV Goor organiseert pre-kampioensparty Goor is in de ban van de aanstaande titel van FC Twente. De Tukkers spelen op Tweede Paasdag de kampioenswedstrijd tegen Jong AZ, maar wanneer Sparta Rotterdam vanavond op het eigen […]
  • Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof18 mei 2016 Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof De beslissing van de KNVB om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League is ook bij de Goorse FC Twente-supporters ingeslagen als een bom. Via de diverse social media uiten zij hun […]
  • Freedom, BBQ en playbackshows11 januari 2019 Freedom, BBQ en playbackshows De evenementenkalender voor het tweede weekend in het nieuwe jaar vermeldt allereerst de eerder genoemde en geroemde voorstelling van Jordan Roy (foto) vanavond in De Reggehof. Hij komt […]
  • SV Goor woedend op Van der Laan, steun aan Vak-P4 juni 2015 SV Goor woedend op Van der Laan, steun aan Vak-P Net als veel andere supportersverenigingen in de regio zijn ook de fans uit Goor furieus over het aanblijven van trainer Alfred Schreuder bij FC Twente. SV Goor voelt zich wederom in de […]