Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau

Frank Eeftink is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer bij tweedeklasser Oranje Nassau. De 31-jarige Eeftink, wiens roots in Goor liggen, heeft in Almelo getekend voor één seizoen, met een optie tot verlenging. Eeftink is momenteel trainer van het tweede elftal bij tweede divisionist HHC Hardenberg, waarmee hij zich vorig seizoen tot kampioen van de Reserve Hoofdklasse A wist te kronen. Daarvoor was hij eindverantwoordelijke bij de reserve-elftallen van hoofdklassers SVZW en Berkum.

Frank Eeftink als trainer van HHC Hardenberg II (Foto: HHC Hardenberg)

Gerelateerde berichten

  • Frank Eeftink naar HHC Hardenberg23 mei 2017 Frank Eeftink naar HHC Hardenberg Frank Eeftink is na de zomer de nieuwe trainer van het beloftenelftal van HHC Hardenberg. De voetbaltrainer uit Goor is de opvolger van Gert Jan Karsten, die bij de tweededivionist dit […]
  • Koudijs en Barendrecht geridderd tijdens jubileumfeest Dynamiek5 november 2016 Koudijs en Barendrecht geridderd tijdens jubileumfeest Dynamiek Thijmen Koudijs en Evert Barendrecht zijn vanavond beiden benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Burgemeester Ellen Nauta kwam daarvoor de versierselen opspelden tijdens het […]
  • Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers26 april 2017 Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers Vijf onderscheidingen met een Goors sausje tijdens de jaarlijkse lintjesregen, traditioneel een dag voor Koningsdag. Op het gemeentehuis kregen Heinz Volkert (Baptistengemeente), Lemkje […]
  • Lammertink nog een jaar trainer bij GFC11 december 2017 Lammertink nog een jaar trainer bij GFC Romano Lammertink heeft vanavond zijn contract bij GFC met één jaar verlengd. De Goorse oefenmeester is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij de club waar hij zelf ook lang in het eerste […]
  • Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht27 november 2017 Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht Michiel Mensink is volgend jaar de hoofdtrainer van Avanti Wilskracht in Glanerbrug. De huidige oefenmeester van vv Twenthe gaf eerder aan na 4 seizoenen de Goorse derdeklasser te gaan […]