Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten

Als ieder jaar ook nu weer een nieuwjaarsconcert van Apollo’s Reggestad Muzikanten. De Bebsel is zondagmiddag de plaats van handeling van het eerste afspraakje in 2019. De Reggestad Muzikanten zijn ruim twintig bevlogen musici die onder leiding staan van Jos Evers. Het concert begint om 11.30 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten8 januari 2016 Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor […]
  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer7 januari 2015 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer De Reggestad Muzikanten en Oberkrainer groep 'Die Orginal Reggetaler Spatzen' verzorgen op zondag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert. De Reggestad Muzikanten bestaat uit ruim […]
  • Egerländer-klanken op Tweede Pinksterdag10 mei 2016 Egerländer-klanken op Tweede Pinksterdag De Reggestad Muzikanten van Apollo en Die Hattemer Musikanten laten op Tweede Pinksterdag hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Herikerberg. Komende maandag kunnen […]
  • Hofmeijer erelid Reggestad Muzikanten31 januari 2019 Hofmeijer erelid Reggestad Muzikanten Tijdens het Nieuwjaarsconcert van De Reggestad Muzikanten is Henk Hofmeijer benoemd tot erelid van deze enthousiaste formatie. Met zijn 80 jaren is Henk het langst spelende lid van […]