100 jaar Monte Bello

Bij Camping Monte Bello is deze week het startschot gegeven voor het jubileumjaar 2019. Het recreatie en kampeer-domein op de Herikerberg viert namelijk haar 100-jarig jubileum. Tevens is de Barghut ook jarig dit jaar. Deze week bestaat de hut 12,5 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Sport, fruhshoppen en Reggae…2 juni 2017 Sport, fruhshoppen en Reggae… De activiteitenkalender van dit lange Pinksterweekeinde biedt vooral wat voor de sportliefhebbers en de Gorenaren die van muziek houden. Vanavond- en vannacht is er allereerst het […]
  • Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan5 augustus 2019 Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan Het is één van de alleroudste campings in de regio en inmiddels uitgegroeid tot een oord waar, tussen Goor en Markelo, ook tal van andere feesten evenementen plaats vinden. Ook veel […]
  • Herfstwandeltocht bij Kariboes10 oktober 2016 Herfstwandeltocht bij Kariboes De Goorse trimclub “ Kariboes” organiseert op zondag 16 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer […]
  • Reggestad Muzikanten en Pinksterdiensten…13 mei 2016 Reggestad Muzikanten en Pinksterdiensten… Het komende Pinksterweekeinde betekent voor de meeste Gorenaren een dagje extra vrij dat maandag benut zou kunnen worden voor een 'gemütliche' dag op de Herikerberg. Daar treden op de […]
  • Whiskey en jazz…16 oktober 2015 Whiskey en jazz… De evenementenkalender meldt voor het komende weekeinde geen optredens in de grote zaal van De Reggehof. Wel is er vanavond een Whiskey-quiz bij Grand Café De Zon en organiseeret café De […]