Stevens herdacht, Leeftink nieuwe voorzitter

De Trekpleister heeft afgelopen week op een bijzondere wijze stilgestaan bij het overlijden van Herman Stevens (foto). Stevens, die in oktober overleed op 83-jarige leeftijd, werd om zijn veelzijdige inbreng bij allerhande instanties al koninklijk onderscheiden. Hij was ook een bepalende pion bij De Trekpleister, waar hij als biljartliefhebber zijn neus vaak het groene laken drukte. Hij was ook voorzitter, 25 jaar maar liefst, van de SBRT (Senioren Biljarten Regio Twente). Ter nagedachtenis werd een minuut stilte in acht genomen, waarna de nieuwe preses werd benoemd. Eveneens een Gorenaar. Benno Leeftink (foto) van de Soos is de nieuwe voorzitter.

Gerelateerde berichten

  • Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat15 oktober 2015 Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat De Goorse senioren kunnen zich weer verheugen op het ZondagMiddagCafé. Elke derde zondag van de maand is een ieder voor €3,00 welkom en is er koffie/thee en wat lekkers. Er wordt gekaart, […]
  • Kimmels wint biljarttoernooi Spek12 mei 2019 Kimmels wint biljarttoernooi Spek Henri Kimmels is de winnaar geworden van het eerste biljarttoernooi bij Café Spek. De Gorenaar versloeg in de finale Ismaël Gögen en ging er met de grootste vleesschotel en de grote […]
  • Goorse biljartveteranen Twents kampioen28 april 2015 Goorse biljartveteranen Twents kampioen De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]
  • Biljarters Ster 3 kampioen29 maart 2019 Biljarters Ster 3 kampioen Het zat er al een tijdje aan te komen maar deze week werd het werkelijkheid. De biljarters van het derde team van De Ster zijn deze week kampioen geworden. Het team was bij biljartbond […]