Stevens herdacht, Leeftink nieuwe voorzitter

De Trekpleister heeft afgelopen week op een bijzondere wijze stilgestaan bij het overlijden van Herman Stevens (foto). Stevens, die in oktober overleed op 83-jarige leeftijd, werd om zijn veelzijdige inbreng bij allerhande instanties al koninklijk onderscheiden. Hij was ook een bepalende pion bij De Trekpleister, waar hij als biljartliefhebber zijn neus vaak het groene laken drukte. Hij was ook voorzitter, 25 jaar maar liefst, van de SBRT (Senioren Biljarten Regio Twente). Ter nagedachtenis werd een minuut stilte in acht genomen, waarna de nieuwe preses werd benoemd. Eveneens een Gorenaar. Benno Leeftink (foto) van de Soos is de nieuwe voorzitter.

Gerelateerde berichten

  • Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat15 oktober 2015 Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat De Goorse senioren kunnen zich weer verheugen op het ZondagMiddagCafé. Elke derde zondag van de maand is een ieder voor €3,00 welkom en is er koffie/thee en wat lekkers. Er wordt gekaart, […]
  • Goorse biljartveteranen Twents kampioen28 april 2015 Goorse biljartveteranen Twents kampioen De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]
  • Opnieuw dubbele titel voor biljarters De Whee27 mei 2015 Opnieuw dubbele titel voor biljarters De Whee Groot succes op het groene laken bij Café De Whee. De biljarters van de kroeg hebben namelijk zowel de titel opgeëist in de eerste (f0t0) als tweede klasse driebanden. Een unieke prestatie […]
  • Veteranen Trekpleister regionaal kampioen17 april 2015 Veteranen Trekpleister regionaal kampioen De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard […]