Druk jaar voor de brandweer

Het brandweerkorps heeft een druk jaar achter de rug. In 2018 moesten de lieden in Goor en de overige kernen veel vaker uitrukken dan een jaar eerder. Dat beeld zien we ook in de rest van de regio en volgens de brandweer heeft dit te maken met de extreme droogte en een aantal hevige stormen. Opvallend is wel de significante toename van het aantal verkeersongevallen. Bekijk hier een compleet overzicht.

Gerelateerde berichten

  • Auto lekt LPG op het Weversplein1 juni 2017 Auto lekt LPG op het Weversplein De Goorse brandweer kwam vanavond rond 19:45 in actie voor een lekkende LPG-auto op het Weversplein. Het gebied rondom de auto werd ruim afgezet. Een lekke LPG-slang bleek de boosdoener. […]
  • Albatros bedankt brandweer11 december 2018 Albatros bedankt brandweer Kinderen van de basisschool Albatros hebben vandaag een dankbezoek gebracht aan de brandweer. De telgen wilden de spuitlieden in het zonnetje zetten voor hun nachtelijke werk op 22 […]
  • Brandweer verwijdert loszittende glasplaat29 maart 2015 Brandweer verwijdert loszittende glasplaat De storm die over Nederland trok heeft ook in het Twentse Haagje de nodige overlast bezorgd. Aan de Schoolweestweide waaide bovenin de appartementen een glasplaat van een overkapping los. […]
  • Brandweer rukt uit voor brandje in afvalbak14 mei 2019 Brandweer rukt uit voor brandje in afvalbak De Goorse brandweer is rond middernacht uitgerukt voor een melding van een brand in de J.M. De Bruijnstraat. Ter plekke bleek daar een grijze afvalcontainer met plastic en verpakkingen in […]
  • Schoorsteenbrand in Buitenhagen5 oktober 2014 Schoorsteenbrand in Buitenhagen De Goorse brandweer moest vandaag uitrukken voor een schoorsteenbrand. Die was ontstaan in een woning aan de Buitenhagen. De oorzaak is niet bekend maar de brandweer was vlot ter plekke. […]