Sportend het nieuwe jaar in

Het nieuwe jaar is weer begonnen, de basisscholen zijn weer gestart en dus zijn de kinderen ook weer toe aan beweging. Het sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor heeft weer  allerhande activiteiten georganiseerd. Wekelijks op de woensdag en donderdag kunnen de kinderen deelnemen voor slecht €1.- Woensdag 9 januari, morgen dus, trappen ze af met een nieuwjaars Freerun Cross, gevolgd door Chase Tag (tikspel) op donderdag 10 januari. Meer info check de poster.

Gerelateerde berichten

  • Open dagen en Mirrewinter the movie…28 september 2018 Open dagen en Mirrewinter the movie… Er is weer genoeg te doen in Goor het komend weekeinde. Zo is vanavond de film 'Mirrewinter the movie' te zien in filmhuis Alleman. De film, naar het boek van Gert Jan Oplaat, is deels […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor9 oktober 2018 Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor In de wekelijkse sportinstuif van Wijkvoorziening ’t Doesgoor wordt morgen aandacht besteed aan het bij kinderen immens populaire computerspel Fortnite. In het bos wordt het spel voor de […]
  • Pietengym in sportzaal Kievitstraat22 november 2017 Pietengym in sportzaal Kievitstraat Zwarte Pieten zijn morgen (donderdag 23 november) en volgende week donderdag (30 november) te gast in de gymzaal aan de Kievitstraat om daar te gaan sporten met kinderen. Daar is van 15:00 […]
  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]