Ook Horselenberg langer bij Twenthe

Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog een seizoen. Horselenberg promoveerde in de afgelopen drie jaren twee keer met Twenthe II en acteert dit seizoen in de eerste klasse reserve. Naast Horselenberg blijft ook keeperstrainer Wouter Bekhuis verbonden aan de eerste selectie van de Tricolores.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe5 juli 2018 Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe De komst van Hans Dirksen naar vv Twenthe is bezegeld. Gisterenavond zette de oefenmeester uit Enter zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen. Hiervoor was hij de […]
  • Bizar eigen doelpunt Bekhuis gaat viraal24 april 2019 Bizar eigen doelpunt Bekhuis gaat viraal Een koddig, maar tegelijkertijd enorm pijnlijk moment op de velden van Avanti Wilskracht. Aldaar deed Bart Bekhuis op Tweede Paasdag een uiterste poging een Glanerbrugse aanval te […]
  • Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios11 november 2017 Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios Peter Horselenberg is komende zondag voor even de hoofdtrainer van vv Twenthe. De trainer van Twenthe 2 en oud-speler van de hoofdmacht neemt voor een uur het roer over van Michiel Mensink […]
  • Peter Horselenberg langer door bij Twenthe6 februari 2021 Peter Horselenberg langer door bij Twenthe Peter Horselenberg is ook komend seizoen de trainer van Twenthe II. De veelzijdige clubman is al jaren verbonden aan de Tricolores en heeft wederom een handtekening gezet onder een […]
  • Trainers verlengen bij Twenthe, keepers in het nieuw5 februari 2018 Trainers verlengen bij Twenthe, keepers in het nieuw Waar de zoektocht naar een nieuwe coach is afgerond, hebben de overige zittende trainers bij vv Twenthe hun contract verlengd. Naast Peter Horselenberg van het tweede team gaat ook […]