Biljarteam Ster trapt goed af

Vol trots laat hij de redactie van Goorsnieuws.nl weten dat ze ook het jaar 2019 goed zijn begonnen. Ismail Gögen wil zijn teammakkers van het groene laken Jan Roelofsen en Jan Overbeek bedanken voor hun glansrijke overwinning op De Keyser uit Lochem. Gisteravond wisten zij te zegevieren tot groot genoegen van Gögen, die naast Dick Peters en Gerrit Verdriet ook onderdeel uitmaakt van het biljartteam van De Ster.


Gerelateerde berichten

  • Hartgerink winnaar Stertoernooi21 december 2018 Hartgerink winnaar Stertoernooi Robert Hartgerink heeft zich gekroond tot winnaar van het jaarlijkse kersttoernooi op het biljart bij De Ster. De kersverse nieuwkomer zegevierde in de eindstrijd over Peter Bosma. Het […]
  • Een warme douche voor de gemeente23 december 2017 Een warme douche voor de gemeente Een fraai bericht in de geest van de kerstgedachte. Gorenaar Joep Leemreize deelt op deze plek een pluim uit voor de gemeente. "Ik wil ze graag een warme douche geven. Een tijdje geleden […]
  • Veteranen Trekpleister regionaal kampioen17 april 2015 Veteranen Trekpleister regionaal kampioen De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard […]
  • Biljarters Ster 3 kampioen29 maart 2019 Biljarters Ster 3 kampioen Het zat er al een tijdje aan te komen maar deze week werd het werkelijkheid. De biljarters van het derde team van De Ster zijn deze week kampioen geworden. Het team was bij biljartbond […]
  • Wiemerink groenteman met ster18 september 2016 Wiemerink groenteman met ster Gert Jan Wiemerink heeft gisteravond een mooie erkenning gekregen voor zijn bedrijf. Zijn groente- en fruitzaak heeft van de vakorganisatie voor groentezaken in Nederland een ster gekregen […]