Kiekeboe schenkt en zoekt vrijwilligers

De weldoeners van Kringloopwinkel Kiekeboe ondersteunen goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van dieren. In december kreeg Akka’s Ganzenparadijs een donatie van € 250 en nu heeft ook Animal Rights een donatie ontvangen van € 500. Wil je Kiekeboe helpen met dit goede werk? Kiekeboe kan nog vrijwilligers gebruiken die een of meerdere dagdelen in de week mee willen helpen. Er zijn mensen nodig op de bus als chauffeur en aanpakker (van de zwaardere spullen), maar er zijn ook mensen nodig in het magazijn en de winkel. Informatie in de winkel aan de D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor of bel met Anke of Nemo op 0547-820330.

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe: Trouwen in stijl10 augustus 2018 Kiekeboe: Trouwen in stijl Een opmerkelijk sprookjeshuwelijk van twee excentrieke plaatsgenoten. Nemo van Velsen en Dana Raluca zijn vanaf nu in de echt verbonden. Een jaar geleden ging Nemo als bedrijfsleider van […]
  • Kiekeboe zoekt vrijwilligers7 mei 2018 Kiekeboe zoekt vrijwilligers Door het succes van Kiekeboe is de kringloopwinkel dringend op zoek naar vrijwilligers. De nieuwe zaak is zes dagen per week geopend en is niet alleen in de winkel actief, maar ook bij de […]
  • Andere openingstijden Kiekeboe3 mei 2019 Andere openingstijden Kiekeboe Vanaf vandaag heeft Kringloopwinkel Kiekeboe gewijzigde openingstijden. Op maandag zijn de deuren nu gesloten, terwijl op vrijdagavond de deuren juist open zijn voor belangstellenden. Om […]
  • Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe20 juli 2017 Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe Ze is er enorm mee in haar nopjes. Anke Nijhoff, drijvende kracht achter de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe op het TSB-terrein. "Het is diep ontroerend", schrijft ze in een bericht aan […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]