Verkeersdrukte in Goor door ongeval A1

Als gevolg van een dodelijk ongeval op de A1 tussen de afslagen Markelo en Rijssen is het extra druk op de weg vanaf de A1 naar Markelo en Goor. Het verkeer wordt vanaf afslag Markelo van de snelweg geleid. De afsluiting op de A1 zal naar verwachting tot 18:00 duren. Gorenaren die vanaf Deventer naar huis rijden wordt geadviseerd om een alternatieve route te kiezen, bijvoorbeeld via Laren en Lochem om vervolgens via de N346 naar Goor te rijden.

De A1 zit muurvast. Foto: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten13 oktober 2017 Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten Een fataal ongeval met grote gevolgen op de N347. Daarbij is een motorrijder vanochtend om het leven gekomen ter hoogte van de afslag A1.┬áDe identiteit van het slachtoffer kan nog niet […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]
  • A1 richting Hengelo afgesloten door ongeval, omleiding via Goor (update)15 juni 2015 A1 richting Hengelo afgesloten door ongeval, omleiding via Goor (update) De snelweg A1 is in de richting van Hengelo tussen Rijssen en knooppunt Azelo afgesloten. Door een ongeval bij Bornerbroek moet het verkeer bij de afslag Goor/Enter van de snelweg af. Het […]
  • Schadevergoeding van 2000 euro voor Vorkink na A1-incident26 april 2016 Schadevergoeding van 2000 euro voor Vorkink na A1-incident Journalist Rob Vorkink krijgt een schadevergoeding. Dat heeft de rechter bepaald. De verslaggever van RTV Oost Vorkink krijgt ruim 2000 euro. Dit naar aanleiding van zijn vrijspraak na […]
  • Wegen spekglad door ijzel7 januari 2017 Wegen spekglad door ijzel De ijzel heeft zich in Twente ingezet, en dat is te merken aan de vele ongevallen op de weg sinds vanmiddag. In en rondom Goor zijn nog geen ongevallen bekend, maar op de A1 en A35 […]