Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’

Als het aan de lezers van Goorsnieuws.nl ligt, mag De Bebsel volgende week donderdag worden gekroond tot Goors ondernemer van het jaar. In een poll op deze site kreeg het zalencentrum- en cateringbedrijf maar liefst 47% van de stemmen. Houthandel RTT kreeg 32% van de 1115 uitgebrachte stemmen. De derde genomineerde, Dawo, een grote speler in de verpakkingsindustrie vergaarde de overige 21% van de stemmen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief, over een week in zaal De Bebsel, bepalen de aanwezige leden van de ondernemersvereniging wie uiteindelijk Goors ondernemer van het jaar wordt. De volgende poll gaat over de columns ‘Namens Niels’ op deze site. Hij verzocht in zijn laatste column om in het kader van ‘reflectie’ om een mening over zijn schrijfsels. De opties in goed Goors: ‘Vot met den onfatsoenlukken bloazert, ‘Mwhaa, geet nog wa zo, loat goan of ‘Machtig mooi! Doot nog mar efkes vedan’. Kortom: U mag het zeggen.

De genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’

Gerelateerde berichten

  • Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat3 december 2018 Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat De bevolking uit Goor prijst de gemeente met de aankoop van de extra grond om de Molenstraat aan te pakken. Dat blijkt uit de poll op onze site. 80 procent van de ondervraagden vindt het […]
  • Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax17 mei 2022 Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax De stembussen voor het publiek zijn gesloten, die voor de leden van Goor Collectief gaan donderdag open. Het belooft een spannende strijd te worden wie er wordt verkozen tot de nieuwe […]
  • Spannende strijd ondernemer van het jaar25 april 2022 Spannende strijd ondernemer van het jaar Wie zich over enkele weken Ondernemer van het jaar in Goor mag noemen, is nog allerminst zeker. Op de poll op onze site is inmiddels bijna 1400 keer gestemd en voorlopig is Eco Green […]
  • Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar22 maart 2022 Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar De verkiezing van Ondernemer van het jaar in Goor gaat dit jaar anders dan in voorgaande jaren. Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft dit jaar vijf in plaats van de gebruikelijke […]
  • Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar7 januari 2020 Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Ondernemer van het jaar-verkiezing volgende week donderdagavond bij De Bebsel. Daar kiezen allereerst de leden van Goor Collectief uit […]