Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’

Als het aan de lezers van Goorsnieuws.nl ligt, mag De Bebsel volgende week donderdag worden gekroond tot Goors ondernemer van het jaar. In een poll op deze site kreeg het zalencentrum- en cateringbedrijf maar liefst 47% van de stemmen. Houthandel RTT kreeg 32% van de 1115 uitgebrachte stemmen. De derde genomineerde, Dawo, een grote speler in de verpakkingsindustrie vergaarde de overige 21% van de stemmen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief, over een week in zaal De Bebsel, bepalen de aanwezige leden van de ondernemersvereniging wie uiteindelijk Goors ondernemer van het jaar wordt. De volgende poll gaat over de columns ‘Namens Niels’ op deze site. Hij verzocht in zijn laatste column om in het kader van ‘reflectie’ om een mening over zijn schrijfsels. De opties in goed Goors: ‘Vot met den onfatsoenlukken bloazert, ‘Mwhaa, geet nog wa zo, loat goan of ‘Machtig mooi! Doot nog mar efkes vedan’. Kortom: U mag het zeggen.

De genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’

Gerelateerde berichten

  • Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat3 december 2018 Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat De bevolking uit Goor prijst de gemeente met de aankoop van de extra grond om de Molenstraat aan te pakken. Dat blijkt uit de poll op onze site. 80 procent van de ondervraagden vindt het […]
  • Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar7 januari 2020 Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Ondernemer van het jaar-verkiezing volgende week donderdagavond bij De Bebsel. Daar kiezen allereerst de leden van Goor Collectief uit […]
  • Publiek nomineert geen ondernemers meer21 november 2016 Publiek nomineert geen ondernemers meer De nominaties voor de verkiezing van 'Ondernemer van het jaar' in Goor worden dit jaar niet door het publiek gedaan maar alleen door de ondernemers zelf. Iedereen kon eerder stemmen […]
  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]
  • Vader en zoon Oosterbeek in radioportret5 april 2019 Vader en zoon Oosterbeek in radioportret Gerrit Oosterbeek en zijn zoon Daan zijn komende zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. De huidige ondernemers van het jaar in Goor zijn succesvol in de […]