Freedom, BBQ en playbackshows

De evenementenkalender voor het tweede weekend in het nieuwe jaar vermeldt allereerst de eerder genoemde en geroemde voorstelling van Jordan Roy (foto) vanavond in De Reggehof. Hij komt met een George Michael-tribute onder de naam ‘Freedom’ en zal ook zingen met de lokale zangster Anouk Schottink. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Vanavond is ook de Winterbarbecue van de Goorse FC Twente-supporters bij café Buddy’s. Morgen is er in de kantine op ’t Doesgoor de jaarlijkse jeugd-playbackshow van SV Hector. Een dag later verschijnen op hetzelfde podium daar de senioren van de groen-witten. Zondagmiddag is ook de playbackshow van vv Twenthe. Dat dit jaar beide clubs op dezelfde datum zitten heeft te maken met de voetbalcompetitie die volgende week alweer van start gaat. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s8 januari 2019 Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s Na het succes van een jaar geleden organiseert SV Goor, de plaatselijke supportersvereniging van FC Twente, komende vrijdag 11 januari wederom een winterbarbecue bij Café Buddy's. […]
  • Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy4 januari 2019 Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy Een speciale actie van De Reggehof aan het begin van dit jaar voor de voorstelling van Jordan Roy van volgende week vrijdag. Wie tot en met komende zondagavond kaarten besteld krijgt er […]
  • Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow12 januari 2019 Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow Met een spetterende en 'voedzame' act maakte Hector jo13-1 vanmiddag de meeste indruk tijdens de jeugd-playbackshow van SV Hector. Met een medley over eten en drinken onder de titel […]
  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Laatste duels van 201413 december 2014 Laatste duels van 2014 Voor de Goorse clubs staat morgen de laatste wedstrijd van 2014 op de rol. Twenthe gaat met een fitte selectie op bezoek bij TVO in Beckum. Hector, dat vorige week knap de derby wist te […]