Vogelvrijwilliger gezocht bij De Stoevelaar

Voor de volière in de tuin bij Carintreggeland Huis de Stoevelaar zoekt Carint Reggeland een vrijwilliger die wil helpen bij de verzorging van de vogels. Bewoners genieten altijd enorm van de vogels en u kunt daar als vogelliefhebber aan bijdragen. De werkzaamheden bestaan uit het voeren en water geven van de vogels en het netjes houden van de volière. U doet dit niet alleen maar samen met een een andere vrijwilliger. Tijden in overleg. Denkt u dit is iets voor mij? Neem dan contact op met Jolanda van den Noort, coördinator vrijwilligerswerk. Telefoon 06-3436 2260 of mail naar j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • Expositie in De Stoevelaar6 april 2019 Expositie in De Stoevelaar Vanaf woensdag 17 april wordt in De Stoevelaar een expositie gehouden. De inhoud bestaat uit werk van eigen hand. Verschillende creatieve clubs vanuit De Stoevelaar en Wheehof, zullen […]
  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]
  • Workshop van Olga voor ouderen6 oktober 2015 Workshop van Olga voor ouderen Bewegen met Olga Commandeur. De sportinstructrice, bekend van het dagelijkse programma Nederland in Beweging, komt volgende week dinsdag naar zorginstelling De Stoevelaar. Commandeur komt […]
  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Met bubbels en ouderen het jaar uit21 december 2015 Met bubbels en ouderen het jaar uit Het oude jaar uitluiden met ouderen onder elkaar. Dat kan bij ontmoetingscentrum De Wedde. Daar organiseert Carint een High Tea op de laatste dag van het jaar. Van 16.00 uur tot 19.00 uur […]