Jaarvergadering Vrouwen van Nu

De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houdt haar jaarvergadering komende donderdag in De Klokkenkamp. Het officiële gedeelte bestaat uit de jaarverslagen van secretaris en penningmeester. Daarna worden er weer enkele dames gehuldigd. Dit jaar is een tweetal namelijk 50 en 40 jaar lid van de afdeling. Na de pauze vertelt de heer Spijkerman ons over zijn werk op het Landgoed Twickel. De aanvang is om 19.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu24 januari 2017 Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu Vijf leden werden in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergaderging van de Vrouwen van Nu in de afgelopen week. Gré Druif werd gelauwerd omdat ze al 53 jaar lid. Dina Brinkmans, Annie […]
  • Jubilarissen Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet8 februari 2018 Jubilarissen Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu zijn als te doen gebruikelijk de jubilarissen gehuldigd. De dames Mina Nijmeyer, Jo de Wilde, Annie Reef en Gerda Laarhuis zijn in het […]
  • Slager bij Vrouwen van Nu5 november 2016 Slager bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu komen donderdag weer bijeen. De avond wordt georganiseerd in De Klokkenkamp. De dames krijgen deze avond uitleg van slager Rein Hofman en van de Kastelein in Diepenheim. […]
  • Verrassingsavond Vrouwen van Nu8 februari 2019 Verrassingsavond Vrouwen van Nu Het Eendagsbestuur van Vrouwen van Nu afdeling Goor organiseert woensdag een verrassingsavond. Het wordt volgens de organisatie een gezellige, wereldse avond. Het Eendagsbestuur bestaat […]
  • Ochtend van de dialoog bij Vrouwen van Nu19 september 2018 Ochtend van de dialoog bij Vrouwen van Nu Komende woensdag, 26 september, organiseert Vrouwen van Nu een koffie-ochtend onder de titel 'De ochtend van de Dialoog. Daarin wordt onder meer uitleg gegeven over de Dag van de Dialoog […]