Hoe duurzaam is onze Hof nu al?

Onze Gemeente Hof van Twente wil in 2035 energieneutraal zijn. Maar hoe? En hoe staat het met die missie? Op zes avonden gaat de gemeente met inwoners in gesprek over dit thema. Samen met wethouder Wim Meulenkamp blikt de gemeente terug (wat is er gedaan sinds het vaststellen van de ambitie in 2015), bespreken we de visie vanuit de Hof over de verdere aanpak en welke concrete projecten er aankomen. Maar het gaat ook om jouw mening. In Goor vindt de sessie plaats bij De Ster op donderdag 7 februari.

De eerste helft van de avond is een presentatiedeel, het tweede deel gaat de gemeente met de belangstellenden in gesprek om reacties en ideeën op te halen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Om 19.45 uur begint het programma. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Bij voorkeur vooraf aanmelden bij Marianne Hutten, duurzaamheid@nullhofvantwente.nl of 06-41008824.

Gerelateerde berichten

  • Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren?25 februari 2018 Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren? Drie scholieren van de Waerdenborch hebben onderzoek gedaan naar het duurzame gedrag van de ambtenaren van gemeente Hof van Twente. En wat blijkt: ambtenaren hebben vaak geen weet van veel […]
  • Meepraten over duurzaamheid in de gemeente25 oktober 2018 Meepraten over duurzaamheid in de gemeente De gemeente Hof van Twente wil dat inwoners van Goor en omgeving gaan meepraten over duurzaamheid in de gemeente Hof van Twente. Dit in het kader van het doel om in 2035 volledig […]
  • Kummel haalt hard uit naar partijgenoot over windmolenplannen28 september 2016 Kummel haalt hard uit naar partijgenoot over windmolenplannen Marcel Kummel heeft hard uitgehaald naar wethouder Wim Meulenkamp, partijgenoot bij de VVD, over zijn ambitie om tot een duurzame gemeente Hof van Twente te komen. De Goorse […]
  • Korte enquête over duurzaamheid12 februari 2018 Korte enquête over duurzaamheid De werkgroep Hofkracht wil graag een beeld hoe inwoners van de Hof van Twente tegen duurzaamheid aankijken. Daarom heeft Hofkracht een korte enquête opgesteld. Van 10 februari tot en met 1 […]
  • Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival12 oktober 2017 Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival Tijdens het Hofkracht & Woonfestival zullen, komende zaterdag, naast de diverse stands van bedrijven en instellingen, ook sprekers hun opwachting maken.  Na de opening om 10.00 uur […]