Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon

Een fikse aanrijding bij het kruispunt bij De Zon vanavond in het slechte weer. Bij de botsing tussen twee auto’s aan de Kerkstraat is de bestuurster van een bestelwagen gewond geraakt. Ze is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Beide auto’s liepen flinke schade op en worden weggesleept. De politie doet nu nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en dat duurt verrassend lang. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.Gerelateerde berichten

  • Auto verliest wiel na ongeluk18 mei 2020 Auto verliest wiel na ongeluk Op de N346 bij het pannenkoekenhuis heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Een van de auto's verloor daarbij het achterwiel. Door de aanrijding was één rijbaan […]
  • Gewonde bij ernstig ongeval op N34711 juni 2019 Gewonde bij ernstig ongeval op N347 Op de N347 bij Goor is aan het einde van de middag een gewonde gevallen bij een ernstig ongeval. Een bestelbus botste op een auto die vervolgens in de berm terecht kwam. Na deze botsing […]
  • Automobiliste slaat over de kop en belandt in de sloot18 november 2019 Automobiliste slaat over de kop en belandt in de sloot Bij een eenzijdig ongeval op de Goorseweg is een auto over de kop geslagen en vervolgens in de sloot beland. De automobiliste is uit de auto gehaald en ter controle naar het ziekenhuis […]
  • Auto slaat over de kop na aanrijding28 juni 2018 Auto slaat over de kop na aanrijding Een 'spectaculair' ongeval vanochtend op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. Door een aanrijding met een andere wagen sloeg een auto over de kop. De bestuurder is […]
  • Gaslek op bedrijventerrein4 maart 2019 Gaslek op bedrijventerrein Een nare geur vanochtend op het bedrijventerrein in Goor. Aan de Breukersweg ontstond een gaslek na werkzaamheden. De brandweer heeft het lek vrij vlot kunnen veiligstellen en zo over […]