Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon

Een fikse aanrijding bij het kruispunt bij De Zon vanavond in het slechte weer. Bij de botsing tussen twee auto’s aan de Kerkstraat is de bestuurster van een bestelwagen gewond geraakt. Ze is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Beide auto’s liepen flinke schade op en worden weggesleept. De politie doet nu nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en dat duurt verrassend lang. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.Gerelateerde berichten

  • Auto slaat over de kop na aanrijding28 juni 2018 Auto slaat over de kop na aanrijding Een 'spectaculair' ongeval vanochtend op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. Door een aanrijding met een andere wagen sloeg een auto over de kop. De bestuurder is […]
  • Twee auto’s total loss na aanrijding29 juni 2018 Twee auto’s total loss na aanrijding Knal, boem en raak. Op de kruising bij Van de Riet zijn twee auto's even na het middaguur met elkaar in aanraking gekomen. Beide auto's kunnen als verloren worden beschouwd. Een bestuurder […]
  • Auto in de sloot tijdens Twente Rally21 oktober 2018 Auto in de sloot tijdens Twente Rally Volop consternatie tijdens de Twente Rally vanmiddag. Het sluitstuk van het rallyseizoen werd namelijk¬†tijdelijk stilgelegd vanwege een ongeluk in het buitengebied van Goor. Een van de […]
  • Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand?22 november 2018 Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand? De schrik zit er nog goed in bij schoolkinderen en buurtbewoners. De brand in het schoolgebouw van de Albatros, die zeer vermoedelijk is aangestoken, houdt de gemoederen bezig. Net als […]
  • Twee knallen en een brand in een schuur14 november 2018 Twee knallen en een brand in een schuur Consternatie in de vroege ochtend.¬†Een schuur van een woning aan de Herman Heijermansstraat heeft vanmorgen nog voor het ochtendlicht in brand gestaan. Bewoners hoorden twee doffe knallen, […]