Update: Kat sinds donderdag vermist

Lucien Westgeest is sinds donderdag haar kat Saryht kwijt. Het beestje is 1 jaar oud, lang, hoog en weegt ongeveer zes kilo. Saryht is donderdag om 12.00 uur nog gezien aan de J.M. de Bruynstraat en heeft snel medicijnen nodig. Hij heeft een witte vacht met donkergrijze stippen en vlekken. Saryht draagt een halsbandje met daaraan een zilverkleurig kokertje met daarin naam- en adresgegevens. Lucien heeft A4’tjes opgehangen op ’t Gijmink met de vermiste kat. Er ligt een beloning klaar voor de vinder, die contact kan opnemen.

Update: De kat is inmiddels gevonden, maar niet met een goede afloop. “Wat Saryht is overkomen is echt te gruwelijk voor woorden”, zegt Lucien. Toch wil ze alle mensen en vooral de kinderen bedanken die massaal hebben gezocht.

saryht

Gerelateerde berichten

  • Wieger nu zelf in eigen voorstelling6 juli 2012 Wieger nu zelf in eigen voorstelling Het moet een hele bijzondere ervaring worden voor de 9-jarige Wieger Wittrock. Het neefje van de Goorse dirigent- en componist Carl Wittrock is komende maandag onderdeel van een […]
  • Koningsdag…28 april 2015 Koningsdag… Dat zit er weer op: Koningsdag! Het is moeilijk wennen. Zelfs mijn Ipad kent Koningsdag niet en zet er een dikke rode streep onder! Nou wil ik dat niet gelijk doen want zoiets kan best […]
  • Nu vier Corona-doden in de Hof2 mei 2020 Nu vier Corona-doden in de Hof Er zijn tot op heden vier inwoners in de gemeente Hof van Twente overleden aan de gevolgen van het Corona-virus. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM die zijn gepubliceerd door RTL Nieuws. […]
  • Aanhanger gestolen Rembrandtstraat20 juni 2012 Aanhanger gestolen Rembrandtstraat In de nacht van maandag op dinsdag is er aan de Rembrandtstraat in Goor een aanhanger met tuinafval ontvreemd. Het gaat om een groen geschilderde enkellasser met kenteken 93-LR-SH. De […]
  • Goorse brandweer rukt uit voor loshangende takken8 juni 2019 Goorse brandweer rukt uit voor loshangende takken De brandweer in Goor is vanmiddag uitgerukt voor gevaarlijk loshangende takken aan de Oude Haaksbergerweg in Goor. Het gevaar werd echter op tijd ingedamd, want middels een autoladder […]