Hugo Eijkelkamp in bestuur Twente Verenigt

Gorenaar Hugo Eijkelkamp is in de afgelopen week gekozen in het nieuwe bestuur van Twente Verenigt. Deze ledenvereniging is opgericht om het noodlijdende FC Twente weer op het goede spoor te krijgen. De 41-jarige Eijkelkamp is in het dagelijks leven franchisegever van een groot aantal Thuisin-winkels en is al jaren een fervent FC Twente-supporter en ook lid van SV Goor. “Als je altijd een grote bek hebt gehad over het beleid dan moet je ook zelf een keer de handschoen oppakken als daarom gevraagd wordt” zegt Eijkelkamp in een reactie. Naast Eijkelkamp die algemeen bestuurslid is, is ook oud-Gorenaar Edwin Seinen gekozen in het nieuwe bestuur. Seinen, tegenwoordig woonachtig in Hengelo, was eerder voorzitter van supportersvereniging Vak P.

Hugo Eijkelkamp

Gerelateerde berichten

  • Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s8 januari 2019 Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s Na het succes van een jaar geleden organiseert SV Goor, de plaatselijke supportersvereniging van FC Twente, komende vrijdag 11 januari wederom een winterbarbecue bij Café Buddy's. […]
  • 10 april 2015 Problemen FC Twente doen ook Goorse fans pijn De financiële en sportieve problemen van FC Twente zijn ook bij de fanatieke supporters in Goor hard aangekomen. De Enschedese voetbalclub kreeg vandaag voor de tweede keer in korte tijd […]
  • Feestavond SV Goor met BR-band16 december 2015 Feestavond SV Goor met BR-band FC Twente heeft een roerig jaar achter de rug, waarin de club haar vijftigjarige bestaan vierde. SV Goor wil het jaar goed afsluiten en heeft daarom een feestavond georganiseerd en wel op […]
  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • Forumavond SV Goor met Van Staa en Ten Voorde13 januari 2015 Forumavond SV Goor met Van Staa en Ten Voorde SV Goor houdt op vrijdag 16 januari een forumavond bij café Buddy’s. Ditmaal heeft de supportersvereniging Jan van Staa en Leon ten Voorde als gasten gestrikt. Van Staa is tegenwoordig […]