Hugo Eijkelkamp in bestuur Twente Verenigt

Gorenaar Hugo Eijkelkamp is in de afgelopen week gekozen in het nieuwe bestuur van Twente Verenigt. Deze ledenvereniging is opgericht om het noodlijdende FC Twente weer op het goede spoor te krijgen. De 41-jarige Eijkelkamp is in het dagelijks leven franchisegever van een groot aantal Thuisin-winkels en is al jaren een fervent FC Twente-supporter en ook lid van SV Goor. “Als je altijd een grote bek hebt gehad over het beleid dan moet je ook zelf een keer de handschoen oppakken als daarom gevraagd wordt” zegt Eijkelkamp in een reactie. Naast Eijkelkamp die algemeen bestuurslid is, is ook oud-Gorenaar Edwin Seinen gekozen in het nieuwe bestuur. Seinen, tegenwoordig woonachtig in Hengelo, was eerder voorzitter van supportersvereniging Vak P.

Hugo Eijkelkamp

Gerelateerde berichten

  • Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur8 september 2021 Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur De Supportersvereniging SV Goor van FC Twente heeft maandagavond met de overhandiging van een fles 'Rondje Goor' afscheid genomen van algemeen directeur Paul van der Kraan. Dat gebeurde […]
  • SV Goor serveert taart voor de zorg10 april 2020 SV Goor serveert taart voor de zorg SV Goor heeft vrijdagavond de zorgmedewerkers en bewoners van twee zorgcentra in Goor een goede start van het paasweekeinde bezorgd. De supportersvereniging van FC Twente uit 't Twentse […]
  • Ludieke inzamelingsactie Twentefans28 maart 2020 Ludieke inzamelingsactie Twentefans Noaberschap in crisistijd van twee trouwe Goorse fans van FC Twente. Supporters Niek Haafkes en Bjorn Huistede, de mannen achter Twentefans.nl, hebben namelijk een inzamelingsactie […]
  • Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters20 december 2019 Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters Het faillissent van Havi Beheer aan de Breukersweg heeft directe gevolgen voor het vervoer van diverse groepen van en naar Goor. Zo kunnen de leden van de supportersvereniging Goor […]
  • SV Goor organiseert pre-kampioensparty19 april 2019 SV Goor organiseert pre-kampioensparty Goor is in de ban van de aanstaande titel van FC Twente. De Tukkers spelen op Tweede Paasdag de kampioenswedstrijd tegen Jong AZ, maar wanneer Sparta Rotterdam vanavond op het eigen […]