Onder het toeziend oog van de grote meester…

Leerlingen van de Goorse Heeckerenschool en ’t Gijmink kregen vanochtend schaatsles op het kunstijs van de IJsbaan Twente onder het toeziend oog van Gianni Romme. De voormalig Olympisch- en Wereldkampioen op de 5- en 10 kilometer is tegenwoordig manager van de ijsbaan in Enschede en ontving de jonge Goorse schaatsers met open armen. Ook Caroline Meijers van de Goorse IJsclub, die in natuurijs-loze tijden ook altijd gebruik maakt van de ijsbaan in Enschede, was aanwezig om de schaatslessen te geven aan de scholieren. Daarnaast waren ook de wethouders Pieter van zwanenburg en Harry Scholten present.

Vlnr: Gianni Romme, Harry Scholten, Pieter van Zwanenburg, Eric Asteleijner (beleidsmedewerker onderwijs van de gemeente) en dus Caroline Meijers van de Goorse IJsclub

Gerelateerde berichten

  • giannieledonne2 december 2012 Italiaanse komedie in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag om 20.00 uur de film 'Gianni e le donne'. De Italiaanse komedie gaat over de gepensioneerde Gianni die geen rust heeft en daardoor weer gaat […]
  • Goorse IJsclub weer op het ijs2 oktober 2013 Goorse IJsclub weer op het ijs Hoewel een aangename nazomer gaande is, bereiden de leden van de Goorse IJsclub zich voor op het komende schaatsseizoen. Zaterdag is de eerste training voor de Goorse liefhebbers. De […]
  • Goor prominent aanwezig op WK Sprint25 februari 2019 Goor prominent aanwezig op WK Sprint Het is niet voor het eerst maar wel fraaie Goor- en dan met name School- en Volksfeestpromotie in het Thialf-stadion in Heerenveen dit weekeinde. Daar manifesteerden zeven Gorenaren zich […]
  • Wolff wint darttoernooi bij De Ster9 december 2017 Wolff wint darttoernooi bij De Ster Het Open Darttoernooi bij CafĂ© de Ster is een prooi geworden voor Elkjaer Wolff. Hij zegevierde op het gezellige toernooi over Frank Meijer in de eindstrijd. De finale was live te […]
  • Goorsche jongens voor Serious Request…21 december 2016 Goorsche jongens voor Serious Request… Het grootste gedeelte van de vrije tijd die een achttal jonge Gorenaren op dit moment hebben gaat in de verkoop van lootjes om geld bijeen te brengen voor Serious Request. De Goorse […]