Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow

Met een spetterende en ‘voedzame’ act maakte Hector jo13-1 vanmiddag de meeste indruk tijdens de jeugd-playbackshow van SV Hector. Met een medley over eten en drinken onder de titel ‘Zoep’n, Vrett’n en Angoan’ won het elftal bij de oudste jeugd en pakte het ook de over all-zege in de bomvolle kantine op ’t Doesgoor. Bij de jongste jeugd was de eerste prijs voor jo10-1 met een mooie vertolking van Bökkers’ ‘Annie uut de bochte’. Morgenmiddag is de Playbackshow voor de senioren bij Hector. Dan zijn er vanaf 13:00 uur 16 acts te bewonderen én de winnende act van de jeugd-playbackshow.

Hector jo-13-1 wint de jeugd-playbackshow
Hector jo-10 won bij de jongste jeugd


Gerelateerde berichten

  • Freedom, BBQ en playbackshows11 januari 2019 Freedom, BBQ en playbackshows De evenementenkalender voor het tweede weekend in het nieuwe jaar vermeldt allereerst de eerder genoemde en geroemde voorstelling van Jordan Roy (foto) vanavond in De Reggehof. Hij komt […]
  • Hector 1 wint playbackshow met ‘Je suis Charlie’19 januari 2015 Hector 1 wint playbackshow met ‘Je suis Charlie’ De traditionele playbackshow bij sv Hector is gisteren gewonnen door het eerste team. Een indrukwekkende act die verwees naar de gebeurtenissen in Parijs twee weken geleden werd als beste […]
  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • Bökkers, Syb en Apollo8 april 2016 Bökkers, Syb en Apollo Ze zijn op dit moment misschien wel de populairste band in en van de regio: Bökkers. De mannen worden na het pensioen van Normaal gezien als de muzikale vertolkers van deze streek. […]
  • Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector18 januari 2016 Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector De winterstop wordt door de Goorse voetbalverenigingen gebruikt voor andere activiteiten dan het spel binnen de krijtlijnen. Zo gingen de GFC-ers doe weekeinde op pad om in en net buiten […]